Facebook Pixel Ένας ακόμα "Σισέ" για τον ΠΑΟ; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-03 11:20:00

Ένας ακόμα "Σισέ" για τον ΠΑΟ; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ακόμα "Σισέ" για τον ΠΑΟ; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο λόγος για τον Στέφεν Άιρλαντ, o οποίος μπορεί να συγκριθεί με τον Γάλλο του Παναθηναϊκού όχι αγωνιστικά, αλλά ως προς την τρέλα που έχει με την μόδα και τα αμάξια! Διαβάστε το θέμα που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

Είναι μόλις 24 ετών αλλά όπως φαίνεται έχει κάνει πολλά πράγματα στην ζωή του. Έχει καταφέρει να καταξιωθεί ποδοσφαιρικά, να κάνει παιδί και γενικά να ζήσει έντονες στιγμές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο λόγος για τον Στέφεν Άιρλαντ που σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε ήδη να ήταν στην Παιανία τον Γενάρη, όμως η δουλειά χάλασε τελευταία στιγμή...

Όπως φαίνεται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά τον Σίντνεϊ Γκοβού (είχαμε γράψει από τις αρχές του καλοκαιριού πρώτοι για τον χαρακτηρισμό ουϊσκι κόκα-κόλα και Sidney Walker) σκέφτονται να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω με την απόκτηση του Ιρλανού άσου Στέφεν Άιρλαντ.

Ο 24χρονος άσος είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής όμως, όπως πολλοί παίκτες στο Νησί, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα όσον αφορά την προσωπική του ζωή που βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Εμείς θα θυμηθούμε ορισμένες κορυφαίες στιγμές του 24χρονου άσου και εσείς θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Μανία με τα αυτοκίνητα...

Και ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει πολλά αυτοκίνητα. Και ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει Bentley. Και ο Τζιμπριλ Σισέ είναι ακραίος. Τέτοιο αμάξι όμως δεν έχει... (ΦΩΤΟ1)

Ούτε έχει κάνει δώρο στην σύντροφο του (πριν παντρευτεί) αμάξι αξίας 340.000 ευρώ που δείχνει όπως αυτό... (ΦΩΤΟ2)

Εντάξει. Θα μας πείτε γούστα είναι αυτά. Πάντως ο Άιρλαντ έχει μία μανία με το ροζ και θα το εξηγήσουμε πιο κάτω γιατί. (ΦΩΤΟ3)

Ξέκανε την γιαγιά!

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του τον Σεπτέμβριο του 2007, όταν σε ηλικία 20 ετών έκανε την πρώτη του μεγάλη γκάφα και από τότε τα βρετανικά ΜΜΕ τον πήραν καμπάρι και τον κυνηγάνε όπου πάει.

Σε ένα ματς της Ιρλανίας με την Τσεχία, ο Άιρλαντ είπε στον προπονητή του πως πρέπει να αποχωρήσει από την αποστολή. Ο λόγος; Πέθανε η γιαγιά της κοπέλας του! Έτσι λοιπόν η Αγγλία μίσθωσε ένα ιδιωτικό τζετ με σκοπό να τον μεταφέρει πίσω στον πατρίδα του.

Λίγο καιρό αργότερα όμως αποκαλύφθηκε πως η γιαγιά ήταν ολοζώντανη. Στη συνέχεια ο ίδιος είπε πως είχε πεθάνει η δική του γιαγιά, όμως και αυτό διαψεύστηκε. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως ένας από τους παππούδες του χώρισε (!) και γι αυτό ήθελε να φύγει.

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε αναγκάστηκε να πει την αλήθεια. Δηλαδή πως τσακώθηκε με τη φίλη του και έπρεπε να πάει κοντά της για να τα βρουν.

Κουκλόσπιτο!

Ένας ακόμα λόγος που έχε δεχθεί κριτική ο Άιρλαντ είναι για το σπίτι που ζει το οποίο είναι κάπως παράξενο. Η... φτωχική αυτή κατοικία όπως θα δείτε πιο κάτω έχει τα πάντα και στοιχίζει κάτι εκατομμύρια λίρες.

Κλείνοντας να πούμε πως τα σκανδαλοθυρικα ΜΜΕ τον έχουν πετύχει αρκετές φορές να ξενυχτάει, να παίρνει μέρος σε καβγάδες και όλα αυτά τα γνωστά. Επίσης να προσθέσουμε πως ο Στέφεν Άιρλαντ είναι και σχεδιαστής ρούχων και γυναικών τσαντών σε χρώμα... ροζ!

 


 



 

ΠΗΓΗ: sport24

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags