Facebook Pixel Έχει άδικο να ζητάει παραπάνω λεφτά ο Βύντρα;
| 2011-03-03 12:38:00

Έχει άδικο να ζητάει παραπάνω λεφτά ο Βύντρα;

Έχει άδικο να ζητάει παραπάνω λεφτά ο Βύντρα;

Είδατε τι λεφτά έβαλε στην τσέπη ο Σεϊταρίδης. Τα γράψαμε πριν από λίγη ώρα. Να ρωτήσουμε, όμως, και κάτι ακόμα;

Ο Βύντρα έχει άδικο να ζητάει κάποια χρήματα παραπάνω για να ανανεώσει; Όταν, δηλαδή, μέχρι τώρα παίρνει 400.000 ευρώ το χρόνο και για να ανανεώσει ζητάει 700.000, γιατί να γκρινιάζουν στον Παναθηναϊκό;

Ο Σεϊταρίδης που ένα ματς παίζει και δέκα δεν παίζει, βγάζει παραπάνω λεφτά από τον Βύντρα. Βασιλικό συμβόλαιο έκανε ο Γιούρκας, αλλά ο Λουκάς που αγωνίζεται σε κάθε ματς και είναι από τους κορυφαίους τα δυο τελευταία χρόνια, βγάζει λιγότερα χρήματα. Για να μην πούμε ότι σε σύγκριση με τον Καντέ, δεν παίρνει ούτε τα μισά.

Ο Βύντρα και σαν δεξί μπακ και σαν σέντερ μπακ είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Γυμνασμένος, δυνατός, αξιόπιστος. Πάνε οι εποχές που έκανε τις γκάφες. Κι αυτό ο κόσμος του Παναθηναϊκού το αναγνωρίζει. Απλά η ΠΑΕ είναι στριμωγμένη οικονομικά και κοιτάει να γλιτώσει λεφτά απ’ όπου μπορεί.

Αν, όμως, φύγει ο Βύντρα, τότε χάνεται μια καλή λύση για τα μετόπισθεν, όπου υπάρχει ούτως ή, άλλως χρόνιο πρόβλημα. Στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι ότι οι δυο πλευρές θα τα βρούνε, όμως θα πρέπει να πέσει και το παραδάκι στον Βύντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τους …ξεπαράδιασε και φεύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags