Facebook Pixel Κάποιος για να ...μαρκάρει τον Ντάρκο!
| 2012-10-30 15:30:00

Κάποιος για να ...μαρκάρει τον Ντάρκο!

Κάποιος για να ...μαρκάρει τον Ντάρκο!

Τεχνικό σύμβουλο στο τμήμα σκάουτινγκ προσέλαβε ο Ολυμπιακός, τον Ισπανό Λορένθο, ένα νέο "ξυπνητήρι" στο Λιμάνι, μετά την έλευση του Νικοπολίδη ως βοηθού του Ζαρντίμ.

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να αναπαράγουν το ρεπορτάζ από την Ισπανία τα ελληνικά Μέσα, για το ραντεβού του Χουάν Χοσέ Λορένθο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό και οι πρωταθλητές ενημέρωσαν επίσημα για την έναρξη της συνεργασίας μαζί του.

Με τον Ισπανό να αναλαμβάνει τεχνικός σύμβουλος στο τμήμα σκάουτινγκ, που είναι επικεφαλής ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς! Μία θέση που ο παλαίμαχος άσος δεν έχει ακόμα δικαιολογήσει πως έχει τις δυνατότητες να κατέχει.

Να θυμηθούμε στα γρήγορα τις επιλογές του, που ακόμα πληρώνουν στον Ολυμπιακό; Κονστάντσο, Γκρπιτς, Κατάϊ, Φέισα, Ντιελνά είναι οι βασικές εισηγήσεις του Ντάρκο, το διάστημα που βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο.

Πώς να μην του βάλει μετά έναν ...αμυντικό, να τον μαρκάρει, ο Μαρινάκης; Γιατί ο Κοβάσεβιτς έχει τις επαφές με τους μάνατζερ, τις γνωριμίες σε διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά είναι ξεκάθαρο πως το μάτι του "δεν κόβει"! Γι' αυτό και αποφάσισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να του βάλει έναν βοηθό, αλλά και να στείλει ένα μήνυμα πως στο εξής χρειάζεται να είναι πολύ πιο προσεκτικός στις επιλογές του.

Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στο αγωνιστικό κομμάτι με τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, δηλαδή. Όλοι υπό κρίση στο Λιμάνι, λοιπόν, προκειμένου να νιώθουν την καυτή ανάσα κάποιου στον σβέρκο τους και να προσπαθούν περισσότερο. Είτε αυτός είναι κάποιος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ του Ολυμπιακού είτε ο Ζαρντίμ είτε ακόμα-ακόμα ο Κοβάσεβιτς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags