Facebook Pixel Έρχεται στην Ελλάδα ο Μασία!
| 2011-03-03 15:33:00

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μασία!

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μασία!

Στην χώρα μας ώστε να πιάσει άμεσα δουλειά θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Εντουάρντο Μασία.

Ο 37χρονος τεχνικός αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και θα ξεκινήσει άμεσα το έργο του.

Όπως είχε αποκαλύψει χτες το gazzetta.gr o Ισπανός σκάουτερ θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό άμεσα με σκοπό να πραγματοποιήσει τις καλύτερες δυνατές μεταγραφές το καλοκαίρι που έρχεται. Μάλιστα, οι επαφές των «ερυθρολεύκων» με τον Ισπανό είχαν ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι λόγω της μεταγραφής του Ριέρα στον Ολυμπιακό.

Στην συνέχεια ο Μαθία και λόγω της αποχώρησης του Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων» καταλάβαινε ότι τελείωνε ο χρόνος του στην αγγλική ομάδα και έτσι ενέτεινε τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιο του έληγε στο τέλος του 2010.

Τελικά επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο Μαθία πιάνει δουλειά άμεσα στου Ρέντη. Στην Ελλάδα αναμένεται μέχρι την άλλη εβδομάδα και αφού κάνει τις πρώτες του επαφές με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων», θα πιάσει δουλειά.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται η είδηση για τον απλούστατο λόγο ότι ήθελαν να παρουσιαστεί ο Ισπανός με κάθε επισημότητα και όχι να διαρρεύσει η πληροφορία στον Τύπο, πριν ανακοινωθεί από την ομάδα!

Οπως και να έχει, η συμφωνία είναι δεδομένη και ήδη ο Μαθία γνωρίζει πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει σταματήσει να συλλέγει στοιχεία! Αρα όταν έρθει στην Ελλάδα, θα ξέρει πολλά πράγματα για τη νέα του ομάδα...

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags