Facebook Pixel «‘Έξυπνες’ βόμβες στο Λιμάνι… »
| 2011-03-03 15:48:00

«‘Έξυπνες’ βόμβες στο Λιμάνι… »

«‘Έξυπνες’ βόμβες στο Λιμάνι… »

Ο Γιώργος Νοικοκύρης γράφει στο blog του για το πλάνο της διοίκησης Μαρινάκη και τις... έξυπνες βόμβες που σκάνε σιγά-σιγά στο Λιμάνι!

Στις 17 Απριλίου ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη θα επικυρώσει και τυπικά την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου σηκώνοντας την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας στο Καραΐσκάκη λίγα λεπτά μετά το τέλος της 30ης αγωνιστικής και του αγώνα με την Λάρισα. Κάτι που ουσιαστικά το έχει κάνει ήδη και απλά περιμένει την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Σε δύο-τρεις αγωνιστικές αυτό θα έχει επιτευχθεί μέχρι όμως να φτάσουμε στις 17 Απριλίου θα έχουν μεσολαβήσει πολλοί ακόμη λόγοι ώστε εκείνο το Κυριακάτικο βράδυ οι οπαδοί του Ολυμπιακού να έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν πως η φιέστα θα είναι η απλά μια αρχή μιας νέας “χρυσής” εποχής. Χθες αναφέραμε πως στον Ολυμπιακό έχουν πιάσει το νόημα και έχουν καταλάβει την μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάζεται για να βρεθούν πανέτοιμοι πριν καν ξεκινήσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Το πλάνο της διοίκησης Μαρινάκη πάντα σε συνεννόηση με τον Βαλβέρδε έχει τεθεί σε ισχύ και οι “ έξυπνες βόμβες” σε όλα τα επίπεδα ήδη αφοπλίζονται. Την ώρα που στο αντίπαλο στρατόπεδο (βλέπε ΠΑΟ) αναζητούν τις λύσεις για να βρεθεί διοικητική φόρμουλα και να αποκτήσει ξανά πρόεδρο η ομάδα τους, την ώρα που ετοιμάζονται μαζικές αποχωρήσεις απο το ρόστερ των “πρασίνων”, στον Ολυμπιακό το νερό έχει μπει στο αυλάκι για την επόμενη ημέρα. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags