Facebook Pixel "Ο Αμπάρκιολης δεν έκανε χθες ούτε το 1/10 από αυτά που έχει κάνει στην Παναχαϊκή"!
| 2012-11-04 15:40:00

"Ο Αμπάρκιολης δεν έκανε χθες ούτε το 1/10 από αυτά που έχει κάνει στην Παναχαϊκή"!

"Ο Αμπάρκιολης δεν έκανε χθες ούτε το 1/10 από αυτά που έχει κάνει στην Παναχαϊκή"!

Καυστική ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ, του προέδρου της, αλλά και του "φρούτου της διαιτησίας" Αμπάρκιολη εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1)Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιτέλους η Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρό ανακάλυψαν τον ψυχρό εκτελεστή Αμπάρκιολη.

Το φρούτο αυτό της διαιτησίας που ακόμα ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για τα χρήματα του λογαριασμού του, ο ψυχρός εκτελεστής της Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά έδειξε χτες στην Ελλάδα γιατί στην SuperLeague είναι ο Πλατανιάς και δεν είναι η Παναχαϊκή.

Πληροφορούμε τους έλληνες φιλάθλους ότι αυτά που έκανε χτες ο Αμπάρκιολης δεν είναι ούτε το 1/10 από αυτά που έκανε εις βάρος την Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Κ. Σαρρή το ρουσφέτι στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας στον Γραμμένο που έκανε ο Πιλάβιος για να τον ψηφίσει εφόσον θα ήταν υποψήφιος τελείωσε και ο Αμπάρκιολης από αύριο πρέπει να είναι στην πόρτα του μαγαζιού που εργάζεται.

Η Παναχαϊκή φέτος από τις διαιτησίες στο παιχνίδι με τον Πριερικό, τον Φωκικό και στο χτεσινό με την Λάρισα έχει χάσει 6 βαθμούς και αυτή την στιγμή θα ήταν πρώτη παρά το ότι εξαιτίας της συμπληρωματικής έκθεσης μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά Αμπάρκιολη έχει μετά από 6 παιχνίδια εκ των οποίων τα 3 χωρίς φιλάθλους στην κάτω Αχαΐα και στο Αίγιο και παρά το ότι έπαιξε για πρώτη φορά στο γήπεδο της μετά από 7 αγωνιστικές .

2)Την εξαίρεση των διαιτητών από τις ΕΣΠ Αθηνών, Πειραιώς και Ηρακλείου Κρήτης θα ζητήσει στους αγώνες της η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Τους λόγους θα εκθέσει η Παναχαϊκή με έγγραφο της στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ Σαρρή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags