04/03/11 - 09:19

Θα χάσουν το κελεπούρι!

Τρεις ομάδες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Αμπντούν και ο μάνατζέρ του προειδοποιεί ότι αν υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα, πρέπει να βιαστούν οι σύλλογοι να δώσουν... δύο εκ. ευρώ που είναι η ρήτρα του!

Θα χάσουν το κελεπούρι!
42.389views 0shares

«Από Ελλάδα πραγματικά δεν με έχει ενοχλήσει καμία ομάδα. Τουλάχιστον προς το παρόν. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός. Τις δύο ομάδες τις ξέρω, είναι μεγάλοι σύλλογοι, όμως το ενδιαφέρον τους το μαθαίνω από εσάς. Ούτε ο Τζαμέλ μου έχει μεταφέρει κάτι.

Αμέσως μετά το παιχνίδι της Καβάλας με την ΑΕΚ στην Αθήνα, θα έρθω στην Ελλάδα για να συζητήσω με την οικογένεια Ψωμιάδη για την πώληση του παίκτη. Η διοίκηση είναι θετική σε αυτή την προοπτική, αρκεί να καταβληθεί το ποσό της ρήτρας, που είναι δύο εκ. ευρώ.

Έρχομαι με τρεις προτάσεις από ομάδες που δίνουν το συγκεκριμένο ποσό(!), αλλά δεν μπορώ να σας πω ποιες είναι. Επομένως, τώρα τον λόγο έχει ο παίκτης.

Θα συζητήσουμε με τον Τζαμέλ και όποια ομάδα τον ικανοποιήσει οικονομικά και στην διάρκεια του συμβολαίου, θα τον αποκτήσει. Το σίγουρο είναι ότι η Καβάλα έχει πει ήδη το «ναι» γι αυτό και έρχομαι στην Ελλάδα για να συναντηθώ με τον πρόεδρο Σταύρο Ψωμιάδη.

Αν θέλουν πάντως, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσουν, τότε θα πρέπει να βιαστούν», σχολίασε στη "Sportday" ο ατζέντης του παίκτη.

Καλός παίκτης, βέβαια, ο Αμπντούν, αλλά και δύο εκ. ευρώ για να αποκτηθεί από την Καβάλα, τό βλέπω λίγο δύσκολο να τα βρει στην Ελλάδα ο Ψωμιάδης...