04/03/11 - 09:37

«Στην ΑΕΚ; Τρέχοντας… »

Ορθάνοιχτη άφησε την πόρτα για συμφωνία με την «Ένωση» ο Βαγγέλης Μάντζιος με δηλώσεις του, συμπληρώνοντας ότι είχε μία πρώτη επαφή με τον Κωνσταντινίδη, τον οποίο γνωρίζει από τον… Παναθηναϊκό!

«Στην ΑΕΚ; Τρέχοντας… »
55.374views 0shares

Ο Έλληνας επιθετικός σχολίασε, μέσω της «Εξέδρας», ότι αυτή την περίοδο είναι μόνιμα στην Ελλάδα και το καλοκαίρι αναμένεται να πάρει την πιο σημαντική απόφαση για την καριέρα του, λόγω του ότι μένει ελεύθερος:

Για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ: «Είμαι εδώ, γυμνάζομαι, παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και πήγα να το δω»

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και αν έχει συζητήσει κάτι: «Όχι. Παλιότερα υπήρχε σοβαρότατο ενδιαφέρον. Ούτε χθες μίλησα με κάποιον από την ΑΕΚ. Με βρήκε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, με τον οποίο γνωριζόμασταν από τον Πανθηναϊκό και μου είπε απλώς ότι μπορεί να τα ξαναπούμε. Αυτό είναι όλο».

Για το αν θα αποδεχόταν προσφορά της Ένωσης: «Αν συμφωνούσαμε σε μία σειρά πραγμάτων, ασφαλώς. Δεν κλείνω καμία πόρτα στην ΑΕΚ που κάθε χρόνο έχει στόχο δύο τίτλους και πορεία στην Ευρώπη»

Για το τι έχει συμβεί με τη Μαρίτιμο: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε κόντρα. Δεν ήθελαν να μου δώσουν άδεια να έρθω στην Ελλάδα να κάνω επέμβαση στο πόδι μου και πλέον είμαι μόνιμα εδώ. Δεν γυρίζω Πορτογαλία. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει αυτή η υπόθεση, πάντως τον Ιούνιο λήγει ο δανεισμός μου και παράλληλα αποδεσμεύομαι από τον Παναθηναϊκό»

Για το αν προτιμά να συνεχίσει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό: «Έκανα λανθασμένες επιλογές τον τελευταίο χρόνο. Δεν ξέρω. Θα δούμε ποιες είναι οι προτάσεις και θα αποφασίσω. Θα είμαι ελεύθερος και αυτό είναι σημαντικό. Θα είναι μία σημαντική απόφαση στην καριέρα μου».