Facebook Pixel Το καλοκαίρι των αποχωρήσεων
| 2011-03-04 09:42:00

Το καλοκαίρι των αποχωρήσεων

Το καλοκαίρι των αποχωρήσεων

Το καλοκαίρι αναμένονται σοβαρές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Εκτός από τα διοικητικά, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, μία ολόκληρη ενδεκάδα μένει ελεύθερη από το Τριφύλλι το καλοκαίρι του 2012. Από τους 25 παίκτες, οι ένδεκα μένουν ελεύθεροι σε ενάμισι χρόνο, την ώρα που όλα δείχνουν πως από τους υπόλοιπους 14 αρκετοί θα φύγουν το καλοκαίρι του 2011.

Επομένως η διοίκηση των Πράσινων θα πρέπει να συζητήσει τουλάχιστον με 15 παίκτες το καλοκαίρι που έρχεται (μέσα στους οποίους βρίσκονται και οι Σισέ - Ζιλμπέρτο) ώστε να μην χαθούν μέσα στη σεζόν, αφού από το Δεκέμβριο του 2011 και μετά θα μπορούν να υπογράψουν όπου επιθυμούν.

Οι έντεκα των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, όπως αναφέρει και η εφημερίδα Sportday, και στους οποίους συμπεριλαμβάνονται βασικά στελέχη της φετινής ομάδας, είναι οι εξής:

Αλέξανδρος Τζόρβας: Βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, με μεγάλη βελτίωση από την ημέρα που ήρθε στον σύλλογο, στα 30 του χρόνια και παρακολουθείται από τις Σαμπτόρια, Τζένοα, Πάρμα και Κίεβο.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags