Facebook Pixel Ζοκορά για Ολυμπιακό
| 2011-03-04 09:58:00

Ζοκορά για Ολυμπιακό

Ζοκορά για Ολυμπιακό

Ένα όνομα που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται και πάλι στην λίστα των «ερυθρολεύκων». Πρόκειται για τον Ντιντιέ Ζοκορά που μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Ιβοριανός μέσος θα πληρώσει την ανανέωση του ρόστερ της ισπανικής ομάδας μαζί με τους Αρούνα Κονέ και Ν΄ Ντρι Ρομαρίκ. «Τόσο πηγές από τη χώρα τους όσο και από την Ισπανία αναφέρουν πως θα είναι θύματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού», ανέφεραν οι Γάλλοι.

Στη συνέχεια κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. «Το παρατσούκλι του είναι ο κύριος τρία πνευμόνια και ο πρώην παίκτης της Σεντ Ετιέν έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα. τώρα στα 30 του δεν θα έλεγε όχι αν είχε κάποια καλή πρόταση στα χέρια του. Το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό πως ο Ολυμπιακός τον έχει στη λίστα του και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να αναθερμανθεί. Ο γεννημένος στο Αμπιτζάν ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει πάντως, το δικό του ενδιαφέρον να παίξει στην Ελλάδα».

Η περίπτωση του Ζοκορά πάντως, μόνο εύκολη δεν είναι. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη ως το 2013, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας θα πρέπει να αποζημιωθεί, ενώ και οι αμοιβές του ίδιου είναι αρκετά υψηλές. Ωστόσο, ακόμα είναι νωρίς για να ασχοληθούν οι «ερυθρόλευκοι» με μεταγραφικά ζητήματα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags