Facebook Pixel "Πάμε για το δύο στα δύο"
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-08 14:32:00

"Πάμε για το δύο στα δύο"

"Πάμε για το δύο στα δύο"

O Μοντέστο θέλει νίκες με Σάλκε και Άρσεναλ για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στους "16".

"Είμαστε πια συνηθισμένοι να παίρνουμε ώθηση από τον κόσμο μας. Μας έδωσαν φοβερή δύναμη μες στο παιχνίδι. Ψάξαμε τη νίκη από την αρχή και βρήκαμε το γρήγορο γκολ που θέλαμε. Κάναμε ένα καλό, ένα σωστό ματς και παίξαμε όλοι με καρδιά.

Αυτό ήταν το μυστικό της νίκης, η καρδιά. Ακόμα και όταν ισοφαριστήκαμε σε 1-1, σε μία φάση που δεν ήταν πέναλτι, ψάξαμε πάλι το δεύτερο γκολ για να κερδίσουμε και δεν προτιμήσαμε να βολευτούμε με την ισοπαλία", τόνισε αρχικά ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος αναφέρθηκε και στη ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας:

"Ναι, τώρα είμαστε απόλυτο φαβορί για την τρίτη θέση, μαθηματικά έχουμε ελπίδες και για τη δεύτερη και θα πάμε στα δύο τελευταία ματς για δύο νίκες που θα μας δώσουν την πρόκριση. Είναι καλό για το πρεστίζ της ομάδας που ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να παίζει και την άνοιξη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην κρίση στην Ελλάδα σε σχέση με τον Ολυμπιακό: "Είναι σημαντικό και για την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι και η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Εμείς εδώ παλεύουμε για να δείξουμε ότι παρά την κρίση το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ζωντανό. Ο Ολυμπιακός με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη δείχνει ότι αντιπροσωπεύει επάξια μία ολόκληρη χώρα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags