Facebook Pixel "Mην πάθουν τίποτα τα παιδιά..."
| 2012-11-09 13:53:00

"Mην πάθουν τίποτα τα παιδιά..."

"Mην πάθουν τίποτα τα παιδιά..."

O Σάντος είπε πως "θα προσέξει πάρα πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού" ενόψει του φιλικού με την Ιρλανδία. Γιατί δεν πήρε στην αποστολή Κατσουράνη και Καραγκούνη. Τι δήλωσε για Μανωλά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάντος:

Για τους τερματοφύλακες: «Είναι ένα φιλικό που χρονικά απέχει αρκετά από το επόμενο επίσημο ματς,. Είναι ευκαιρία να δω κάποια πράγματα από ορισμένους νέους ποδοσφαιριστές. Οπως έχουμε πει, κάθε αγώνας είναι σημαντικός. Θα δούμε κάποια νέα δεδομένα, κάποιους νέους ποδοσφαιριστές. Ο Καρνέζης είναι βασικός και αυτός δεν αλλάζει. Τώρα, για τον 2ο τερματοφύλακα υπήρχαν πολλές περιπτώσεις. Εχοντας ως δεδομένο ότι ο Καρνέζης τα παίξεις βασικός σ' αυτόν τον αγώνα, έκρινα σκόπιμο να δούμε κι έναν νέο τερματοφύλακα».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προέρχονται από ματς (με Κέρκυρα) τη Δευτέρα: «Για τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είναι δικό μου θέμα. Το καλεντάρι έχει βγει από το 2010, όλοι ήξεραν πως η Εθνική θα έχει ματς την Τετάρτη. Θα προσέξω πάρα πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού, δεν θα αγωνιστούν σε όλο τον αγώνα με εξαίρεση του Καρνέζη που είναι τελείως διαφορετική θέση με άλλες απαιτήσεις. Θα μιλήσω με τους άλλους τρεις και θα αποφασίσω αν και πόσο θα παίξουν. Το πιο φυσιολογικό θα ήταν να παίξουν με την ομάδα τους την Κυριακή κι όχι τη Δευτέρα, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου θέμα».

Για τους Κατσουράνη και Καραγκούνη: «Ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης είναι βασικά στελέχη της ομάδας κι αυτό δεν αλλάζει. Προτίμησα για αυτό το φιλικό να δοκιμάσουμε άλλους παίκτες. Τίποτα περισσότερο».

Για την κατάσταση του Κώστα Μανωλά: «Δεν έχω κάποια πληροφόρηση ότι ο Μανωλάς έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Θεώρησα καλό να δώσω στον ίδιο ένα σημάδι ότι υπολογίζεται για την Εθνική, όπως και σε άλλους παίκτες. Η Εθνική παραμένει ανοικτή για όλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags