Facebook Pixel Ανακουφισμένος ο Κούτσι
| 2012-11-09 22:16:00

Ανακουφισμένος ο Κούτσι

Ανακουφισμένος ο Κούτσι

Ο Κούτσι έβαλε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ατρομήτου και νιώθει ανακουφισμένος, αρκεί να συνεχίσει να σκοράρει.

 

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Νιάζι Κούτσι στη Νοva:

Έψαχνες για το γκολ από την αρχή της χρονιάς και πέτυχες ένα εξαιρετικό κόντρα στον Πανθρακικό. Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις όταν είδες τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα;

Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα κάθε φορά που η μπάλα μπαίνει μέσα, καθώς για έναν επιθετικό αυτό είναι το καλύτερο σημείο ενός παιχνιδιού. Το να σκοράρει γκολ. Ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα επειδή προσπαθούσε και δούλευα σκληρά και ξέρω ότι πάντα αυτό το πρώτο γκολ είναι πολύ δύσκολο. Μερικές φορές έρχεται εύκολα, κάποιες άλλες χρειάζεσαι περισσότερη ώρα μέχρι να το βρεις, αλλά όταν έρχεται κάθε φορά το συναίσθημα είναι υπέροχο. Δεν έχει σημασία αν είναι σπουδαίο γκολ ή αν το βάζεις μπροστά από τη γραμμή, πάντα το συναίσθημα είναι το ίδιο υπέροχο.

Το πανηγύρισες με κάποιον στην εξέδρα. Ποιος ήταν εκεί;

Ήταν εκεί η κόρη μου με τον αδερφό μου. Είχα πει στην κόρη μου στο σπίτι, ότι αν σκοράρω θα έρθω σε σένα και είπε οκ. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι όταν στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο πέτυχα και το πρώτο μου και την είχα φέρει στο γήπεδο. Έτσι αποφάσισα να την φέρω ξανά σε αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι μου φέρνει τύχη.

Ήταν το πρώτο της παιχνίδι και στο Περιστέρι;

Ναι ήταν, και ήταν υπέροχο να σκοράρω ενώ ήταν εκεί. Ήταν πολύ όμορφα. Ήταν λίγο μπερδεμένη όταν έβαλα το γκολ γιατί κοιτούσε τον κόσμο που φώναζε και πανηγύριζε όταν πήγα εγώ προς το μέρος της.

Πιστεύεις ότι αυτό το γκολ θα σε απελευθερώσει;

Το ελπίζω. Έχω την κατάλληλη ψυχολογία. Ελπίζω να βρίσκομαι στην κατάλληλη θέση για να πετύχω κι άλλα γκολ κι αυτό θα με βοηθήσει ώστε να συνεχίσω. Ωστόσο ήταν πιο σημαντικό το ότι η ομάδα κέρδισε και όταν η ομάδα νικά έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε άρα αυτή είναι μια καλή περίοδος για μένα.Ήταν σπουδαίο το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Τώρα το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο την ομάδα για χάρη της οποίας ήρθε στην Ελλάδα.

Είναι σαν όλα τα άλλα παιχνίδια. Δε νιώθω καμιά έξτρα πίεση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να κερδίζουμε τα ματς. Τώρα ακολουθεί ο Πανιώνιος, ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε να νικάμε στη σειρά.

Πέρασες ωραίες στιγμές πάντως στη Νέα Σμύρνη σκοράροντας δέκα γκολ.

Ναι, ναι ήταν πολύ ωραία εκεί έναν χρόνο πέτυχα δέκα γκολ ακόμα κι αν είχαμε οικονομικές δυσκολίες στην ομάδα, άλλαξε κι ο προπονητής, αλλά και πάλι κατάφερα να περάσω ωραίες στιγμές και είμαι τυχερός ότι σκόραρα γι' αυτούς δέκα γκολ κι ελπίζω να νιώθουν κι εκείνοι τυχεροί που με είχαν όπως νιώθω κι εγώ τυχερός που ήμουν εκεί. Ήταν μια καλή συνεργασία, τους εύχομαι ότι καλύτερο, όμως τώρα συνεχίζω στον Ατρόμητο και θέλω να πάω όσο καλύτερα γίνεται.

Ο Πανιώνιος ίσως είναι η έκπληξη της χρονιάς. Τους έχεις παρακολουθήσει;

Δεν τους δει, ξέρω ότι έχουν καινούριο προπονητή, νεαρούς παίκτες και όσο τώρα τα έχουν πάει πολύ καλά. Είναι σπουδαίο να βλέπεις ότι παρά τα τόσα προβλήματα μπορείς να τα πας καλά και να κερδίζεις τα παιχνίδια όπως ο Πανιώνιος. Είναι ένα καλό παράδειγμα και για τις άλλες ομάδες να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά και τα αποτελέσματα θα έρθουν αν δουλεύεις σκληρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags