Facebook Pixel Κι όμως, ο Κουμάλο έχει προσφέρει
| 2012-11-11 09:49:00

Κι όμως, ο Κουμάλο έχει προσφέρει

Κι όμως, ο Κουμάλο έχει προσφέρει

Ποια είναι η προσφορά του Νοτιοαφρικανού στόπερ στον φετινό ΠΑΟΚ. Το απόλυτο συμμετοχών και οι πρωτιές του σε συγκεκριμένες κατηγορίες.
 

Ο Μπονγκανί Κουμάλο ξεκίνησε ικανοποιητικά την σεζόν, φάνηκε να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αλλά στη συνέχεια προβλημάτισε με την απόδοσή του σε κάποια ματς.

Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός, ωστόσο, είναι -μαζί με τον Αθανασιάδη- οι μοναδικοί παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν το απόλυτο συμμετοχών την φετινή χρονιά.

Μετρούν 13 παρουσίες σε ισάριθμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα ο Κουμάλο έχει χάσει μόνο δέκα λεπτά, στον αγώνα με την Κέρκυρα όταν αντικαταστάθηκε στο 80' από τον Γιάννου για λόγους τακτικής.

Η προσφορά του

Λίγο η εμφάνισή του στο "ναυάγιο" της Βιέννης στον αγώνα με την Ραπίντ, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με παρτενέρ τον Βιβιάν και λίγο το πέναλτι που παραχώρησε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έφεραν ...μουρμούρα από την κερκίδα και στον ίδιο περισσότερο άγχος. Παρόλα αυτά, οι αριθμοί του Κουμάλο στο πρωτάθλημα δείχνουν, αν μη τι άλλο, την προσφορά του στη φετινή προσπάθεια.

Ο Νοτιοαφρικανός στόπερ αποδεικνύεται ιδιαίτερα προσεκτικός, αφού έχει παραχωρήσει μόλις ένα πέναλτι, έχει δεχτεί τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ δεν έχει αποβληθεί ποτέ.

Ο 25χρονος αμυντικός είναι, ακόμη, πρώτος σε επεμβάσεις με 23, κατηγορία στην οποία ακολουθούν οι Χακόμπο και Κατσικάς με 22 και 21 αντίστοιχα.

Μαζί με τον Κλάους κατέχει, επίσης, την πρωτιά σε κεφαλιές στην αντίπαλη περιοχή με τέσσερις και συν τοις άλλοις έχει τα λιγότερα λάθη ανάμεσα στους βασικούς παίκτες του "Δικεφάλου".

Συγκεκριμένα, μετράει 15, όπως και οι Σαλπιγγίδης, Ετο και Ρομπέρ. Βέβαια, σχετικά μικρή είναι η συμμετοχή του στα κλεψίματα, με εννιά, και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags