Facebook Pixel Εδραίωση, όχι πισωγύρισμα!
| 2012-11-11 16:50:00

Εδραίωση, όχι πισωγύρισμα!

Εδραίωση, όχι πισωγύρισμα!

Ο Ζαρντίμ δείχνει να θέλει να κτυπήσει το καμπανάκι στους παίκτες του για να μην υποτιμήσουν την ΑΕΚ. Ξέρει πολύ καλά ο Πορτογάλος τεχνικός πως ένα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. 

Κι ας είναι ο αντίπαλος ουραγός στη συγκεκριμένη φάση. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και δυο νίκες στην Ευρώπη, όμως ο κίνδυνος πάντα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του.

Αν, λοιπόν, ο Ολυμπιακός μπει νομίζοντας ότι θα κερδίσει μόνο από τον αέρα του Tσάμπιονς Λιγκ, τότε μπορεί να το πληρώσει. Και γι' αυτό ο Ζαρντίμ παίρνει τα μέτρα του προετοιμάζοντας ανάλογα τους παίκτες του στον ψυχολογικό τομέα.

Από εκεί και πέρα, όμως, είναι και κάτι ακόμα. Ότι ο Ζαρντίμ θέλει μια νίκη, κι αν γίνεται με καλή εμφάνιση, για να μπορέσει να εδραιωθεί ακόμα καλύτερα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μια κακή εμφάνιση σ' αυτό το τάιμινγκ κι ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα μοιάζει με πισωγύρισμα.

Από τη μέρα που έπιασε λιμάνι ο Ζαρντίμ είναι πιο ενισχυμένος από ποτέ αυτή τη στιγμή. Κατάφερε να κάμψει τις όποιες αμφισβητήσεις στο πρόσωπό του και πλέον έχει κερδίσει πόντους στην εκτίμηση όλων στον Πειραιά.

Αν, λοιπόν, κλείσει αυτός ο κύκλος συνεχόμενων αγώνων με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, τότε ο Πορτογάλος θα είναι καβάλα στ' άλογο και θα αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσει το έργο του.

Έτσι εξηγείται ότι είναι σε εγρήγορση ο Ζαρντίμ τις τελευταίες ώρες. Κι εδώ που τα λέμε, δεν έχει κι άδικο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags