Facebook Pixel Τελείωσε η "τιμωρία" του Μανωλά
| 2012-11-14 12:14:00

Τελείωσε η "τιμωρία" του Μανωλά

Τελείωσε η "τιμωρία" του Μανωλά

Ξέρετε γιατί τόσο καιρό ο Μανωλάς δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα;

Ο Μανωλάς δεν ταξίδεψε στο Δουβλίνο λόγω τραυματισμού, αλλά πλέον θεωρείται εν δυνάμει μέλος της Εθνικής από τη στιγμή που ο Σάντος τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του.

Το παράδοξο βέβαια με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό είναι πως παρά τις αλλεπάλληλες συμμετοχές του σε επίπεδο Super League (από την περίοδο που έπαιζε στην ΑΕΚ) δεν λάμβανε προσκλητήριο ούτε από την Εθνική Ελπίδων τους τελευταίους 15 μήνες. Για την ακρίβεια το πιο πρόσφατο παιχνίδι του με το εθνόσημο καταγράφηκε στις 10 Αυγούστου 2011.

Από τότε ο παίκτης ουσιαστικά τελούσε υπό σιωπηρή «τιμωρία», η οποία πάντως δεν είχε σχέση με την αγωνιστική του αξία. Ουσιαστικά είχε «φάει» άκυρο από την ΕΠΟ επειδή ύστερα από εκείνο το ματς με τη Λευκορωσία (ήττα 2-3 στα Γιάννενα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος) ο Μανωλάς παρουσίασε σημάδια βεντετισμού. Ηταν τότε που η ομοσπονδία δεν είχε βρει αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής και αποφάσισε η αποστολή της Εθνικής να διανυκτερεύσει στην περιοχή και την επομένη να πετάξει για Αθήνα.

Ο Μανωλάς όμως με ύφος χιλίων καρδιναλίων (όπως έλεγαν από την ΕΠΟ) απαίτησε να του έχουν ταξί μετά το τέλος του ματς για να επιστρέψει οδικώς στην Αθήνα. Από τότε λοιπόν δεν κλήθηκε ξανά, ώσπου τελείωσε η «τιμωρία» με πρωτοβουλία του Φερνάντο Σάντος.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags