Facebook Pixel Όταν τα βάζεις με το σύστημα!
| 2012-11-14 19:25:00

Όταν τα βάζεις με το σύστημα!

Όταν τα βάζεις με το σύστημα!

Έτσι είναι, αγαπητέ Ζεσουάλδο Φερέιρα, τα πράγματα στην Ελλάδα. Όταν τα βάζεις με το σύστημα, όταν την περυσινή αγωνιστική περίοδο πήγες να πάρεις μόνος σου το πρωτάθλημα και τους ξεφτίλιζες σε κάθε ευκαιρία για τα «φιλικά» και τους διαιτητές, κάποια στιγμή θα το έτρωγες το κεφαλάκι σου. Ένα πρωτάθλημα, στο οποίο ήσουν προπονητής, τεχνικός διευθυντής, πρόεδρος, εκπρόσωπος Τύπου, ψυχολόγος και γενικός αρχηγός. Ψιλά γράμματα. Γράφει ο Νίκος Αθανασίου.

Κάποια στιγμή, θα γινόσουν το εύκολο και εξιλαστήριο θύμα, θα σου φέρονταν λες και είσαι ο Αλέφαντος, θα σε χαρακτήριζαν καταστροφέα του Παναθηναϊκού, θα σε έβαζαν πάνω σε κρεμάλες, θα έγραφαν ότι τα έχεις χαμένα και πως θα πρέπει να πας για σύνταξη. Ξέρεις, οι ίδιοι που πέρυσι τον ίδιο καιρό σε… αποθέωναν, αυτοί που δεν μπορούν, δεν θέλουν και δεν τους παίρνει να καταλάβουν ότι στο πρόβλημα του συλλόγου, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι το δέντρο και όχι το δάσος. Η αιτία που αυτή την στιγμή μοιάζει ρημαγμένο και καμένο το δάσος, είναι γνωστή αλλά κάνει… τζιζ και θα συνεχίζει να κάνει!

Ξέχασα, όμως. Από την μέρα που ήρθε ο Φερέιρα, μέχρι την μέρα που έφυγε ήταν πασάς στα Γιάννενα. Βρήκε έναν σύλλογο γεμάτο υγεία, οι πρόεδροι δεν άλλαζαν από το ένα εξάμηνο στο άλλο, τα χρήματα, τα εκατομμύρια έτρεχαν από τα μπατζάκια για τις μεταγραφές, η ομάδα ήταν προστατευμένη από το παρασκήνιο, βρήκε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, σκάουτερ και φημισμένους τεχνικούς διευθυντές και ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα διέλυσε την σεζόν που τρέχει, παρουσιάζοντας την εικόνα που όλοι βλέπουμε. Αυτός ο ανεξέλεγκτος καταστροφέας, ο μυρωδιάς που μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν… δάσκαλος και έκανε τον Παναθηναϊκό να παίζει «διαστημικό» ποδόσφαιρο. Βρήκε δηλαδή μια ομάδα ΜΟΝΤΕΛΟ και την έκανε μπουρδέλο! Εξάλλου, είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός από το καλοκαίρι του 2010 και μετά αποτελεί πρότυπο οργάνωσης, πρότυπο συλλόγου.

Διαβάστε το υπόλοιπο στο leoforos.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags