Facebook Pixel Κέρδισε Ιρλανδία και Ταχτσίδη
| 2012-11-15 10:08:00

Κέρδισε Ιρλανδία και Ταχτσίδη

Κέρδισε Ιρλανδία και Ταχτσίδη

Aκόμα κι αν αυτή η σύνθεση της Εθνικής, ήταν ένα σχήμα πειραματικό, κατάφερε να πάρει μια ακόμα επαγγελματική νίκη, μη έχοντας για πρώτη φορά ούτε έναν παίκτη από το 2004. Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου.

Η Εθνική μας κατάφερε να διαχειριστεί πολύ καλά και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, πέρα από ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι με τους Ιρλανδούς και να πάρει μια ακόμα νίκη.

Ασφαλώς αυτός που έκλεψε την παράσταση από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με το εθνόσημο, ήταν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που έδειξε μεγάλη ωριμότητα και μεγάλη σιγουριά στις μεταβιβάσεις του, αλλά ήξερε καλά πότε θα δώσει τη μπάλα και πότε πρέπει να την κρατήσει.

Ο Σάντος φαίνεται πως βάζει έναν ακόμα κινητήρα στη μηχανή της Εθνικής. Από την άλλη ο Χοσέ Χολέμπας έβαλε ένα υπέροχο γκολ και ήταν επίσης μέσα στους διακριθέντες για την Εθνική μας. Τελειώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια συνεργασία ανάμεσα στον Μήτρογλου και τον Σαμαρά, κάνοντας μια κίνηση που θα ζήλευε και ο καλύτερος φορ, με το δεξί πόδι.

Ο Σαμαράς δείχνει πως αποτελεί μια ηγετική φυσιογνωμία γι’ αυτή την ομάδα και είχε και αυτός θετική παρουσία. Όπως εξαιρετικοί και πολύ σταθεροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ο Παπασταθόπουλος με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσε και ο Αλέξανδρος Τζιόλης που παραμένει μια πολύ χρήσιμη μονάδα. Ο Καρνέζης είπε «παρών» όποτε χρειάστηκε και καθάρισε κάμποσες δύσκολες φάσεις.

Η Εθνική μας βλέπει μπροστά το πιο κρίσιμο παιχνίδι, αυτό με τη Βοσνία. Αυτή η Εθνική, δείχνει πως και με πολλά καινούρια πρόσωπα, μπορεί και ανταπεξέρχεται, καταφέρνει να διατηρεί αυτή την εξαιρετική συνοχή που αποτελεί το μεγάλο της όπλο. Έχει μέταλλο, έχει χαρακτήρα και κλείνει μια χρονιά, όπου δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως κατέλαβε μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες οκτώ της Ευρώπης. Τώρα έχει βάλει πλώρη για το Ρίο…

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags