Facebook Pixel Σκέψου να μην ήταν και παιχταράς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2010-12-28 11:14:00

Σκέψου να μην ήταν και παιχταράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκέψου να μην ήταν και παιχταράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις τελευταίες του ημέρες σαν δανεικός περνάει στον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα τον αγοράσουν από τη Σεντ Ετιέν. Είχαν αμφιβολίες, φαίνεται και περίμεναν την τελευταία στιγμή για να τον "δέσουν".

Τις τελευταίες του ημέρες ως δανεικός, διανύει στον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς, καθώς όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα παραμείνει ερυθρόλευκος για πολλά χρόνια. «Ο Ολυμπιακός θα τον αγοράσει» γράφει γαλλική ιστοσελίδα, καθησυχαστική και η διοίκηση του Θρύλου.

Ολυμπιακός – Σεντ Ετιέν και Ολυμπιακός –Μιραλάς είναι τα δύο… μέτωπα που είναι ανοιχτά στην υπόθεση της παραμονής του Βέλγου στο Θρύλο. Αμφότερα ωστόσο αναμένεται να κλείσουν πολύ σύντομα, αφού ο Θρύλος θα καταβάλει την ρήτρα στην Σεντ Ετιέν, ενώ δεν θα έχει λογικά πρόβλημα στο να συμφωνήσει με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και τον ίδιο τον 23χρονο επιθετικό. Ο Ο Κριστόφ Ενροτό δεν έχει βέβαια οριστικοποιήσει την ημερομηνία άφιξής του για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση, όμως στον Ολυμπιακό είναι καθησυχαστικοί. Οι άνθρωποι της διοίκησης, με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, λένε ότι δεν πλήρωσαν 230 χιλ. ευρώ στον πατέρα και τον εκπρόσωπο του παίκτη για να μην ενεργοποιήσουν τελικά την οψιόν αγοράς του.

Την ίδια ώρα, οι αναφορές σε Γαλλία και Βέλγιο για «γάμο» μεταξύ Ολυμπιακού και Μιραλάς πληθαίνουν. Συγκεκριμένα, αργά χθες το βράδυ, η ιστοσελίδα «le10sport» έγραψε στο θέμα της με τίτλο «Ο Ολυμπιακός θα αγοράσει τον Μιραλάς»: «Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κέβιν Μιραλάς που παίζει με τη μορφή δανεισμού από την Σεντ Ετιέν στον Ολυμπιακό, τελικά θα αποκτηθεί από τον ελληνικό σύλλογο. Μετά τον δανεισμό του ο Μιραλάς είναι ο δεύτερος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 8 γκολ και λάμπει από την αρχή της σεζόν. Στον Πειραιά είναι ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις του και σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει μέχρι τον Ιούνιο να τελειώσουν με αυτό το θέμα».

ΠΗΓΗ: katimagiko.gr

Δείτε τον σε βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags