28/12/10 - 11:16

Έτσι τους «δαγκώνει»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός προχωράει τη μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες, αλλά το θέμα είναι ποιο είναι το… τσακάλι της Βαλενσιέν; O sportdog έχει το προφίλ και το κατάλληλο βίντεο.

Έτσι τους «δαγκώνει»! (ΒΙΝΤΕΟ)
52.951views 0shares

Ο 24χρονος διεθνής Κολομβιανός μπορεί να παίξει και ως κόφτης και ως εσωτερικός χαφ, αλλά και ως κεντρικός μέσος όπως ο Ντουντού τώρα στον Ολυμπιακό.

Το καλό του πόδι είναι το δεξί, αλλά και το αριστερό δεν το έχει μόνο για να… ανεβαίνει στο λεωφορείο. Τρέχει σαν... σκύλος, μαρκάρει ακατάπαυστα, είναι ταχύς και πολύ δυνατός. Με την μπάλα στα πόδια έχει αρκετή τεχνική και παίζει απλά και με τη μία.

Το σημαντικό είναι ότι ξέρει και να κατεβάζει την μπάλα. Δεν είναι μόνο ότι μαρκάρει, δηλαδή, μια και έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Έχει την κάθετη μπαλιά και την μακρινή μεταβίβαση και σ’ αυτό τον βοηθά ότι μπορεί να πασάρει και να σεντράρει με τα δύο πόδια.

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές θα τον δείτε να παίζει την μπάλα κοντά και σίγουρα. Γενικώς, δεν την… πουλάει και αν το κάνει θα… περιποιηθεί δεόντως τον αντίπαλο που θα του την κλέψει.

Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο...