Facebook Pixel "O Αμπντούν, ναι κάνει τη διαφορά"!
| 2011-03-05 09:10:00

"O Αμπντούν, ναι κάνει τη διαφορά"!

"O Αμπντούν, ναι κάνει τη διαφορά"!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στάζει μέλι για τον άσο της Καβάλας και τον θέλει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το άρθρο του:

• Δεν ξέρω αν θα πιάσει στον Ολυμπιακό, εάν γίνει η μεταγραφή του, αλλά ξέρω ότι αυτός ο Αμπντούν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και τέτοιοι παίκτες σπανίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τους βλέπεις, κι αυτοί ελάχιστοι είναι, μόνο στις δύο τρεις μεγάλες ομάδες. Και στον ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Βιεϊρίνια.

• Σε άλλη ομάδα κι άλλος παίκτης να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει πλην του Αμπντούν. Ο Ούμπιντες του Βόλου μου αρέσει, ίσως είναι και πιο σταθερός παίκτης και ίσως έχει καλύτερα τελειώματα. Και πιστεύω ότι από άλλους που έχει ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος.

• Αλλά ο Αμπντούν μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Έχει τις δυνατότητες να γυρίσει ένα παιχνίδι μόνος του. Έχει τις ικανότητες να κάνει άνω κάτω μία άμυνα, παίζοντας δεξιά κι αριστερά. Παραδέχομαι ότι δεν τον έχω δει σε τόσα παιχνίδια ώστε να έχω ασφαλή άποψη για τη σταθερότητα και τη διάρκειά του, παράγοντες σοβαρούς για ένα παίκτη.

• Όμως, όσο τον έχω δει, έχω δει κυνηγό να μπορεί να κάνει πράγματα, που οι άλλοι, οι πολλοί κυνηγοί, δεν μπορούν να κάνουν. Αυτός ο παίκτης, ναι, κάνει τη διαφορά.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags