28/12/10 - 11:23

Γιατί χτυπάει η καμπάνα;

Αντωνίου και Γόντικας θα συναντηθούν στις 10.30 το πρωί της Τρίτης. Παραίτηση ή επαφή επί των μεταγραφικών;

Γιατί χτυπάει η καμπάνα;
24.602views 0shares

Από την προηγούμενη Κυριακή, όταν και γνωστοποιήθηκε η πρόθεση αποχώρησης του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία της ΠΑΕ, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί παραίτησης και του Κώστα Αντωνίου. Κάτι τέτοιο αρχικά δεν είχε επιβεβαιωθεί από τον ίδιο, όμως δεν αποκλείεται τα δεδομένα να έχουν αλλάξει.

Τις τελευταίες ώρες το εν λόγω σενάριο έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και πάλι έντονα, κάτι που ενισχύει ακόμη περισσότερο το ραντεβού που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 10:30. Εκεί, όπως όλα δείχνουν, ο Football Manager του Τριφυλλιού θα συζητήσει με τον Δημήτρη Γόντικα το μέλλον της συνεργασίας τους, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά. O α' αντιπρόεδρος του συλλόγου, θα προσπαθήσει να πείσει τον Κώστα Αντωνίου να αλλάξει την απόφασή του και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.
Οι λόγοι που φαίνεται οδηγούν τον Αντωνίου στην έξοδο είναι οι εγγυήσεις που δεν έχει για να ξοδευτούν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Για αυτό ο Football Manager του Παναθηναϊκού, για να μην εκτεθεί με όσους έχει κάνει επαφές διάλεξε την πόρτα της εξόδου.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η επαφή των δύο πλευρών να γίνει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου ο Κώστας Αντωνίου να ενημερωθεί σχετικά με τις προθέσεις της διοίκησης για την ενίσχυση της ομάδας.
O Τζόνι Βεκρής δεν θα παρευρεθεί στη συνάντηση, καθώς βρίσκεται εκτός Αθηνών.

ΠΗΓΗ: leoforos.gr