Facebook Pixel Καλού – κακού, κρατήστε μικρό καλάθι…
| 2011-03-05 10:50:00

Καλού – κακού, κρατήστε μικρό καλάθι…

Καλού – κακού, κρατήστε μικρό καλάθι…

Είκοσι μέρες πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, άρχισε πρόωρα στον Τύπο μια άλλη παρέλαση, η μεταγραφική! "Bόμβες" και "μεγάλα κόλπα" για τον Ολυμπιακό. Μήπως είναι νωρίς;

Μπορεί ακόμα να έχουμε Μάρτιο και το πρωτάθλημα να θέλει έξι αγωνιστικές για να τελειώσει, αλλά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει «κλειδώσει» τον τίτλο επιτρέπει στον Τύπο να αρχίσει από τώρα τα πολλά μεταγραφικά σενάρια.

Ένα σωρό ονόματα γράφονται σήμερα στις εφημερίδες που αποτελούν ή μπορούν να αποτελέσουν "στόχους" της ομάδας του Πειραιά.

Πραγματική παρέλαση γίνεται και -όπως συμβαίνει πάντα- εκατοντάδες ονόματα αναμένεται να προστεθούν σε αυτά που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Οπότε καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Κολομβιανός Σάντσες της Βαλενσιέν παρουσιάζεται ο μεγάλος πόθος, ωστόσο απασχολούν ένα κάρο ποδοσφαιριστές ακόμα, όπως ο Κάλστρομ της Λιόν, οι Ζοκορά και Ρόμαρικ της Σεβίλλης, ο Νεκουνάμ της Οσασούνα και ο Αμαλφιντανό της Λοριάν.

Βεβαίως, δεν λείπουν και τα μεγάλα «μπαμ» με το όνομα του Σάλομον Καλού της Τσέλσι να έρχεται σήμερα στο προσκήνιο παρόλο που η αγγλική ομάδα τον κοστολογεί στα …8 εκ. ευρώ!

Την ίδια ώρα, παίζει πάντα δυνατά το θέμα της αντικατάστασης του Νικοπολίδη. Οτσόα και Ντεγκρά είναι δύο τερματοφύλακες που είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.

Υπομονή. Θα δουν κι θα ακούσουν πολλά ακόμα τα μάτια μας...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags