Facebook Pixel Το μετάνιωσε ο Γκαλέτι!
| 2010-12-28 11:45:00

Το μετάνιωσε ο Γκαλέτι!

Το μετάνιωσε ο Γκαλέτι!

Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής για όλους και από τον κανόνα δεν ξεφεύγει κανείς. Ούτε και από τον sportdog ξεφεύγει κανείς...

Για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι η ιστορία έγραψε ότι έβαλε τα λεφτά πάνω από τη λατρεία που έδειξε ο κόσμος του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του, αλλά και τα όσα είχε κερδίσει από την παρουσία του στην Ελλάδα. Τώρα, λίγους μήνες μετά την ανοιχτή διαμάχη του με τους ερυθρόλευκους για το ποσό που αξιώνει να πάρει, παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει τη μπάλα από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν, εμφανίζεται μετανιωμένος.

Ο Αργεντινός, στον οποίο έχουν ήδη καταβληθεί τα δεδουλευμένα, πριν από λίγες εβδομάδες ζήτησε μέσω των εκπροσώπων του τα χρήματα ολόκληρου του συμβολαίου του αλλά και αποζημίωση, ένα ποσό δηλαδή κοντά στα 7 εκ. ευρώ. Μια απαίτηση που κρίθηκε από τραβηγμένη ως και προσβολή απέναντι στην ομάδα που τον είχε σαν... θεό για 2,5 χρόνια.

Συνομιλώντας με φίλο του στην Ελλάδα, μέσα από τον Ολυμπιακό, για τις ευχές των Χριστουγέννων, ο Γκαλέτι δήλωσε μετανιωμένος. Παραδέχτηκε το λάθος του και του μετέφερε χαρακτηριστικά: "Μακάρι να μπορούσα να τα σβήσω όλα και να συζητάγαμε ξανά με τον Ολυμπιακό για την ιδανικότερη λύση".

Ο Αργεντινός δεν έκρυψε στο φιλαράκι του ότι ήθελε να δουλέψει για τους ερυθρόλευκους ως σκάουτερ στην Λατινική Αμερική και πως η κατάληξη της σχέσης του με τον Ολυμπιακό είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο έχει μετανιώσει ως τώρα στην ποδοσφαιρική ζωή του.

Λούτσι, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα αν θέλει να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να αποσύρει τις καταγγελίες και να καθίσει στο τραπέζι να τα βρει με την ομάδα, όμορφα και ωραία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags