Facebook Pixel "Συμφωνώ με τον Τσιρίλο"
| 2011-03-05 13:32:00

"Συμφωνώ με τον Τσιρίλο"

"Συμφωνώ με τον Τσιρίλο"

Ο Πάμπλο Γκαρσία υιοθετεί τη δήλωση Τσιρίλο («να γίνει μπουρδ… η Τούμπα») ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ και λέει για το πρώτο παιχνίδι: «Ήθελαν να μας κλέψουν».
 

Να τι δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά»:

«Προσπάθησαν να μας κλέψουν στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ήθελαν να χάσουμε, αλλά δεν τα κατάφεραν, γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Δεν είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μας, αλλά μην ξεχνάτε ότι φτάσαμε να παίζουμε με 9 παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος απλά για την ισοπαλία, που πήραμε και με τον τρόπο, που ήρθε».

Για τον διαιτητή του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο ΟΠΑΠ:

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν, να βλέπω στα ΜΜΕ ότι ο διαιτητής αυτός έχει τόσο καλές σχέσεις με εκπροσώπους της ΑΕΚ και να παίζει σ΄ ένα παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ».

Για τις δύο αποβολές:

«Η αποβολή του Λίνο δεν ήταν άδικη, αλλά η δεύτερη κίτρινη ήταν οριακή. Θα μπορούσε ο διαιτητής να μην δείξει την δεύτερη κίτρινη, ήταν ουσιαστικά παρόμοια φάση με τη φάση του Ελ Ζαρ με τον Γκαλίνοβιτς στο παιχνίδι μας με την Καβάλα.

Η αποβολή του Ίβιτς είναι 100% άδικη, ο παίκτης της ΑΕΚ του έκανε φάουλ. Απορώ πως ο διαιτητής απέβαλε τον Ίβιτς, λέγοντας ότι διαμαρτυρήθηκε έντονα, ενώ αυτός είναι 50 μέτρα από τη φάση».

Για την πρόκριση:

«Είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ κι αυτό θα το δείξουμε στη ρεβάνς στην Τούμπα. Είμαστε συνηθισμένη σ΄ αυτά, που γίνονται, εμείς θέλουμε να περάσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Για τις δηλώσεις Τσιρίλο:

«Συμφωνώ μ΄ αυτά που είπε ο Τσιρίλο, ότι πρέπει οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν την Τούμπα και να δημιουργήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα, αν και δεν είμαι εγώ αυτός, που θα τους πει τι πρέπει να κάνουν. Το ξέρουν οι ίδιοι».

Για την επιθετική δυστοκία της ομάδας:

«Τελευταία έχουμε μία δυσκολία να πετύχουμε γκολ. Όλη η ομάδα προσπαθεί, το γκολ είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Έχουμε πάρα πολύ ικανούς επιθετικούς στον ΠΑΟΚ, όπως για παράδειγμα ο Σαλπιγγίδης και ο Μουσλίμοβιτς, και σ΄ αυτή την περίοδο, που δεν έρχεται το γκολ, πρέπει να τους στηρίξουμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags