Facebook Pixel Περισσότερο ροχαλίζουν οι γυναίκες από τους άνδρες!
| 2011-03-05 14:36:00

Περισσότερο ροχαλίζουν οι γυναίκες από τους άνδρες!

Περισσότερο ροχαλίζουν οι γυναίκες από τους άνδρες!

Περισσότερη φασαρία κάνουν οι γυναίκες όταν κοιμούνται εξαιτίας του ροχαλητού συγκριτικά με τους άνδρες όπως υποστηρίζει έρευνα Βρετανών επιστημόνων!

Πιο αναλυτικά, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του Έσεξ έλαβε δείγμα από 14.000 ζευγάρια εκ των οποίων το 30% των ανδρών παραπονέθηκε πως το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί εξαιτίας του ροχαλητού της συζύγου! Το αντίστοιχο ποσοστό από πλευράς γυναικών φτάνει το 20%!

Σύμφωνα με το Βήμα, οι ειδικοί αναφέρουν πως το ροχαλητό ταλαιπωρεί πάρα πολλές γυναίκες παγκοσμίως ωστόσο πολύ λίγες από αυτές θα παραδεχτούν το πρόβλημά τους. Μάλιστα, πιστεύεται πως η μόδα των... χωριστών κρεβατιών προήλθε από το ροχαλητό των γυναικών!

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει πως το 25% των ζευγαριών στην Αγγλία προτιμά να κοιμάται σε άλλο κρεβάτι ή ακόμη και στον καναπέ επειδή δεν αντέχει το ροχαλητό του/της συζύγου.

Ωστόσο, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 75% παραμένει... ρομαντικό και υπομένει το ροχαλητό του έτερου ήμισυ και ας μένει ξάγρυπνο όλο το βράδυ.

Η έρευνα αναφέρει ότι 6 στα 10 ζευγάρια στην Αγγλία αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του από το ροχαλητό και μάλιστα 1 στα 20 σκέφτεται σοβαρά να χωρίσει για αυτό το λόγο.

Τέλος οι επιστήμονες σημειώνουν πως οι “ξάγρυπνοι” σύντροφοι χάνουν 70 λεπτά ύπνου κάθε νύχτα τα οποία αντιστοιχούν σε 8 ώρες μέσα σε μια εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags