Facebook Pixel Στην ζυγαριά Χιμένεθ-Μπάγεβιτς…
| 2010-12-28 11:59:00

Στην ζυγαριά Χιμένεθ-Μπάγεβιτς…

Στην ζυγαριά Χιμένεθ-Μπάγεβιτς…

Οι πιο ψαγμένοι, έμπειροι, αλλά και ψύχραιμοι από τους παίκτες της ΑΕΚ κάνουν, αναπόφευκτα, και συγκρίσεις μεταξύ του Μπάγεβιτς και του Χιμένεθ.

Μπορεί με τον έναν να είχε προκληθεί διχασμός στον κόσμο, ενώ τον Ισπανό να τον στηρίζουν οι οπαδοί της Ένωσης, όμως οι ποδοσφαιριστές το κοιτάνε καθαρά παικτικά το όλο θέμα. Από την δική τους σκοπιά, δηλαδή.

Τον Χιμένεθ, λοιπόν, τον θεωρούνε εξαιρετικό σε επίπεδο ψυχολογίας. Τους φτιάχνει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές απ’ ό,τι ο πιο απόμακρος Μπάγεβιτς. Τους προσεγγίζει διαφορετικά ο Ισπανός, δηλαδή. Και νιώθουν ότι δουλεύουν καλύτερα στην εκρηκτικότητα τώρα απ’ ό,τι πιο πριν με τον Σέρβο.

Εκεί που χωλαίνει κάπως ο Χιμένεθ, σύμφωνα με αρκετούς παίκτες που τα συζητάνε μεταξύ τους τώρα που έχουνε εικόνα κι από τον νέο τους προπονητή, είναι στην τακτική στην διάρκεια του αγώνα. Αν, δηλαδή, κάτι δεν πάει καλά στην ΑΕΚ από την αρχή, τότε στο ημίχρονο δυσκολεύεται στον εντοπισμό των κενών της αντίπαλης ομάδας για να κάνει αμέσως τις διορθωτικές κινήσεις.

Ο Μπάγεβιτς μπορεί να έκανε πάντα την πρώτη αλλαγή με το ρολόι γύρω στο 60’ βρέξει - χιονίσει, αλλά στην ανάπαυλα έδινε πιο εύστοχες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές κι έτσι στην επανάληψη η Ένωση αρκετές φορές ανέβαινε.

Οι παίκτες, δηλαδή, ξέρουν και κάποια πράγματα που δεν μπορεί να τα γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Κι εδώ που τα λέμε είναι ακριβοδίκαιοι. Εκτιμούν και τους δυο τεχνικούς, αλλά σίγουρα αισθάνονται πιο κοντά με τον Χιμένεθ στο διάστημα που βρίσκονται μαζί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags