Facebook Pixel "Από ball boy, περιζήτητος!"
| 2011-03-05 17:43:00

"Από ball boy, περιζήτητος!"

"Από ball boy, περιζήτητος!"

Παίζει δεν παίζει ο Σωτήρης Νίνης στον Παναθηναϊκό, οι Ευρωπαίοι δεν έχουν πάψει στιγμή να του κάνουν αφιερώματα. Όπως αυτό που φιλοξενεί σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

«Από ball boy έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων», γράφει αρχικά το αφιέρωμα της UEFA.

Από κει και πέρα, φιλοξενούνται δηλώσεις του 20χρονου μέσου, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι: «Ξέρω πως υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται για εμένα και με έχουν στο στόχαστρο τους. Έχω ζήσει αρκετό καιρό με τα μεταγραφικά σενάρια, αλλά αυτό δεν έχω αφήσει να απασχολεί το μυαλό μου».

Παράλληλα, ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε ότι: «Είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου» για να πάρει την σκυτάλη ο Σϊντνεϊ Γκοβού: «Έχει πολύ ενέργεια και μπορεί να παίξει πίσω από τους επιθετικούς ή στα φτερά. Έχει καλή τεχνική, σουτ και με τα δύο πόδια και ξέρω ότι θέλει να παίζει ως Νο10. Είναι ένας ολοκληρωμένος μεσοεπιθετικός».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, τόνισε: «Ο Νίνης έχει μεγάλες ικανότητες. Αν συνεχίσει να δουλεύει και να προοδεύει σίγουρα θα παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Όσο για την θέση του στο γήπεδο; Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα παίζει στα πλάγια ή ως παίκτης πίσω από τους επιθετικούς».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags