28/12/10 - 13:01

Τι φταίει για τις εκρήξεις του Μπαλοτέλι;

Πολύ περίεργη περίπτωση είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, όμως έχει και τα άλλοθί του, τα οποία ξεκινάνε από την παιδική του ηλικία...

Τι φταίει για τις εκρήξεις του Μπαλοτέλι;
43.552views 0shares

Πουθενά δεν μπορεί να στεριώσει αυτό το εξαιρετικό ταλέντο και τώρα τα δημοσιεύματα θέλουν να φεύγει κι από την Μάντσεστερ Σίτι. Όλα, όμως, έχουν μια εξήγηση.

Ο άνθρωπος που σαν ποδοσφαιριστής της Ίντερ τραγουδούσε τον ύμνο της… Μίλαν μπροστά στους συμπαίκτες του και που είχε βγάλει πολλές φορές τον Μουρίνιο από τα ρούχα του έχει περάσει περιπετειώδη χρόνια σαν παιδάκι.

Γεννήθηκε στην Γκάνα, οι γονείς του τον έδωσαν για υιοθεσία λόγω οικονομικών προβλημάτων κι ακόμα παραμένει μπερδεμένος ανάμεσα στις δυο οικογένειές του, όπως έχει πει. Από μικρός γνώρισε ρατσιστικές επιθέσεις στην Ιταλία και με λίγα λόγια έχει μαζέψει πολλά απωθημένα.

Μήπως έτσι εξηγούνται κάποιες από τις ψυχολογικές του εκρήξεις; Δεν μπορεί να κάνει φίλους πουθενά. Στην Αγγλία έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες του, ενώ και στην Ιταλία έβγαζε την οργή του και τον προβληματικό του χαρακτήρα πολύ συχνά.

Όποιος προπονητής καταφέρει να τον κάνει «καλό παιδί» για να μπορέσει ο Μπαλοτέλι να αγωνιστεί σύμφωνα με την αξία του, τότε κερδίζει σίγουρα παράσημο.