Facebook Pixel Τον στέλνει Ελλάδα το ESPN
| 2011-03-06 09:18:00

Τον στέλνει Ελλάδα το ESPN

Τον στέλνει Ελλάδα το ESPN

Ως ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του Οτσόα θεωρούν την πιθανότητα μεταγραφής του Μεξικανού στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα σχολίασαν σε εκπομπή του ESPN δημοσιογράφοι. "Σημαντική ομάδα από Ελλάδα, ψάχνει για τερματοφύλακα".

Συγκεκριμένα, οι ρεπόρτερ της αθλητικής εκπομπής "Futbol Picante", του ESPN, σχολίασαν για το μέλλον του Οτσόα:

«Το μέλλον του βρίσκεται στην Ελλάδα. Αν και το θέμα δεν είναι τελειωμένο 100%, όμως υπάρχει ενδιαφέρον πολύ σοβαρό από την Ελλάδα για τον Γκιγιέρμο Οτσόα. Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ωστόσο ο Γκιγιέρμο Οτσόα θα τελειώσει αυτό το τουρνουά και μετά μένει ελεύθερος, οπότε μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα.

Το όνειρο του Γκιγιέρμο Οτσόα είναι να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνηση του στην Ελλάδα. Είναι η πιο ξεκάθαρη επιλογή που έχει αφήνοντας το Μεξικό και την Αμέρικα για να συνεχίσει την καριέρα του. το πρώτο βήμα του δεν θα είναι να παίξει στην Αγγλία ή την Ισπανία ή σε άλλη χώρα, αλλά στην Ελλάδα».

Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα από την Ελλάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον και όχι ο Παναθηναϊκός:

«Δεν νομίζω να είναι ο Παναθηναϊκός, όχι δεν πάει εκεί», είπε ένας εκ των δημοσιογράφων εξηγώντας το γιατί: «Εκεί παίζει ο Τζόρβας, ο οποίος είναι τερματοφύλακας της εθνικής Ελλάδας. Υπάρχει όμως και ο Ολυμπιακός. Νομίζω μια από αυτές τις δυο ομάδες θα πρέπει να είναι η επιλογή του. Ο Ολυμπιακός έχει έναν γκολκίπερ 40 ετών, τον Νικοπολίδη, και όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα αποσυρθεί τον Μάιο.

Μάλιστα, υπήρχε δημοσίευμα στην Ελλάδα για τους τρεις αντικαταστάτες του στον Ολυμπιακό και ο Οτσόα ήταν μέσα σ’ αυτούς. Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και πρόκειται για την πιο σημαντική ομάδα στην Ελλάδα. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τον Γκιγιέρμο Οτσόα, αφού πρόκειται για μια ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags