Facebook Pixel Ο τελευταίος την πόρτα…
| 2010-12-28 13:31:00

Ο τελευταίος την πόρτα…

Ο τελευταίος την πόρτα…

Τάσεις φυγής φέρονται να εκδηλώνουν, μετά τους μεγαλομετόχους, και αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού. O sportdog συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες και τα σενάρια.

Μετά τους μεγαλομετόχους, τον πρόεδρο, τον Αντωνίου (;) και αρκετοί ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θέλουν να αφήσουν την ομάδα.

Η έκρυθμη κατάσταση στον σύλλογο έχει προκαλέσει αναστάτωση σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ψάχνονται για να την... κάνουν.

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ είναι ένας απ’ αυτούς. Ο Μοζαμβικανός μέσος, που είναι φέτος μεταξύ πάγκου και κερκίδας, παρουσιάζεται να έχει αυτοπραταθεί (!) σε τρεις ομάδες: τη Χετάφε, τη Βόλφσμπουργκ, αλλά και τη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, ο Σιμάο θα έφευγε και τώρα τον Γενάρη ως δανεικός για να βρει την υγειά του.

Την ίδια ώρα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, βρέθηκε στις γιορτές στην Αγγλία και τα σενάρια αναφέρουν ότι «κανόνισε» ήδη τη μεταγραφή του. Η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα, άλλωστε, που έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες, ο Λουκάς Βύντρα δεν θα έλεγε «όχι» σε μια καλή πρόταση του εξωτερικού από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν τον έχει ειδοποιήσει για νέο συμβόλαιο.

Ο Τζόρβας, που βλέπει ότι το κλίμα δεν τον σηκώνει στην ομάδα, αλλά και ο Σπυρόπουλος, που έχει ακούσει επίσης πολλά φέτος, κοιτάζουν να φέρουν πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Βεβαίως, δεν αποκλείεται το ίδιο να ισχύει και γι’ άλλους ποδοσφαιριστές από τη στιγμή που η κατάσταση στην ομάδα είναι τέτοια που γεννά τάσεις φυγής.

Το θέμα είναι ότι αυτό μόνο τιμητικό δεν είναι για τον Παναθηναϊκό και κάποιος πρέπει να βγει μπροστά και να στρώσει τα πράγματα. Πριν είναι πολύ αργά…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags