Facebook Pixel Δικέφαλο ραντεβού Νο2
| 2011-03-06 10:36:00

Δικέφαλο ραντεβού Νο2

Δικέφαλο ραντεβού Νο2

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος η ΑΕΚ υποδέχεται ξανά τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θέλοντας να τελειώσει μια και καλή το θέμα των πλέι-οφ.

Με Μπλάνκο και Σκόκο στη κορυφή. Με αλλαγές για το διπλό ο ΠΑΟΚ με τον Βιτόλο να επιστρέφει.

Η Ένωση βρίσκεται στις θέσεις του οδηγού για τα πλέι-οφ και κόντρα στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κλειδώσει την τρίτη θέση. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Λυμπερόπουλου.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το Σάββατο και πέραν του Λυμπερόπουλου, εκτός αποστολής έμεινε και ο Σανέλ Γιάχιτς, που έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και ο τιμωρημένος Παντελής Καφές, ο ανέτοιμος Σάββας Γκέντσογλου και ο Έντερ για λόγους τακτικής. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Χιμένεθ είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Γεωργέας, Νασούτι, Μανωλάς, Ματέος, Καράμπελας, Μάκος, Λαγός, Λεονάρντο, Ντιοπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Μπαχά, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπερνς.

Επέμεινε σε ρόμβο

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χιμένεθ επέμεινε και το Σάββατο στο 4-4-2 με ρόμβο, έχοντας τους Ματέος-Δέλλα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Καράμπελα αριστερό μπακ, τον... Μανωλά στα δεξιά, κόφτη τον Ντιόπ, τους Μίτσελ-Μάκο στο κέντρο, τον Γκερέιρο μπροστά τους και επιθετικό δίδυμο ήταν ξανά οι Μπλάνκο-Σκόκο. Η λογική, πάντως, λέει ότι στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γεωργέας.

Με νέο αίμα στο ΑΟΚΑ

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες. Τα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και οι τιμωρίες αρκετών παικτών ανάγκασαν τον Μάκη Χάβο να πάρει μαζί του στην Αθήνα όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.

Η πιο σημαντική είδηση είναι η επιστροφή του Βίκτορ Βιτόλο, όπως και των Χαλκιά και Φωτάκη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Γεωργίου, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Μωυσιάδη, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags