Facebook Pixel Original ...κωλοτούμπα; (ΦΩΤΟ)
| 2011-03-06 11:42:00

Original ...κωλοτούμπα; (ΦΩΤΟ)

Original ...κωλοτούμπα; (ΦΩΤΟ)

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Ώρας" νομίζουμε ότι μαρτυρά την επιθυμία της να προσεγγίσει τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ και να αναθερμάνει τις σχέσεις τους, οι οποίες είχαν ψυχρανθεί, λόγω Μπάγεβιτς...

Οι σχέσεις της "Ώρα των σπορ" με τους οργανωμένους της Original 21 δεν είναι και οι καλύτερες, λόγω της στάσης που τηρούσε η ΑΕΚτζήδικη εφημερίδα για το θέμα Μπάγεβιτς, στηρίζοντας τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Μάλιστα και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων της “Ένωσης” δεν παρέλειπε να ρίχνει μπηχτές στη συγκεκριμένη εφημερίδα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται οι καιροί αλλάζουν και φέρνουν... κωλοτούμπες. Μπάγεβιτς δεν υπάρχει πια, ενώ έχει κλείσει και η Score, που παραδοσιακά ήταν λίγο πιο κοντά στα πιστεύω της Original. Απ' ότι φαίνεται, η Ώρα κάνει μία προσέγγιση για να κερδίσει ενα μέρος του αγοραστικού κοινού με την έμμεση αναφορά της στην Original στο σημερινό πρωτοσέλιδο.

Συγκεκριμένα γράφει, «Ένας είναι ο Original Δικέφαλος και αυτός θα πετάξει απόψε στο ΟΑΚΑ».

Σίγουρα, με μία πρώτη ανάγνωση η εφημερίδα αναφέρεται στον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αλλά η άλλη όψη του νομίσματος λέει ότι είναι μία έμμεση προσέγγιση στους οργανωμένους. Τουλάχιστον αυτό δείχνει, μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι...

Ή μήπως κάνουμε λάθος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags