06/03/11 - 14:29

Χάθηκε λόγω του... GPS!

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια 22χρονη, που χάθηκε σε χιονισμένο δάσος επειδή ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που της έδωσε το GPS στο αυτοκίνητό της!

Χάθηκε λόγω του... GPS!
48.937views 0shares

Τελικά, την εντόπισαν 3 ημέρες μετά, σώα και αβλαβή. Η Στέφανι Πάρεντ ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή από το Σέρμπουκ για το Μάθερστ, ταξίδι 10 ωρών. Οι ώρες και οι μέρες πέρασαν, όμως, η 22χρονη δεν επικοινώνησε με τους δικούς της για να πει ότι έφτασε και εκείνοι άρχισαν να ανησυχούν...

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της Στέφανι, που στο μεταξύ βρέθηκε από τρεις παραθεριστές σε χιονισμένο δάσος!

Όπως είπε η ίδια, το GPS την έστειλε μέσα από δασικό δρόμο, 7 χιλιόμετρα μακριά από τον ασφαλτοστρωμένο, ενώ το κινητό της δεν είχε σήμα ώστε να μπορέσει να επικοινωνήσει!

Με τα δόντια της να τρίζουν από το κρύο και το σώμα της να τουρτουρίζει, η 22χρονη διηγήθηκε πως τα έβγαλε πέρα με πολύ υπομονή και ένα... ταπεράκι με φαγητό που της είχε δώσει η μητέρα της.

Όσο για το GPS; Ούτε να το... ακούει δεν θέλει πια, ενώ οι γονείς της σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον της κατασκευάστριας εταιρείας.

Πηγή: star.gr