Facebook Pixel Ο Θρύλος θέλει τον "ποιητή" του (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-06 14:45:00

Ο Θρύλος θέλει τον "ποιητή" του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θρύλος θέλει τον "ποιητή" του (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάει ο κόσμος στο Καραϊσκάκη και βλέπει πίεση ψηλά, κατοχή και "επαγγελματικές" νίκες. Αυτά και τέλος. Πού είναι ντρίπλες του Ζιοβάνι, του Ριβάλντο; O κόσμος νοσταλγεί κι ο sportdog θυμίζει…

Εντάξει, ο τίτλος ήταν ο στόχος και προσφέρει μεγάλη χαρά στους Ολυμπιακούς η κατάκτησή του, όμως το ματάκι τους δεν έχει ανοίξει ακόμα.

Τελειώνει το πρωτάθλημα και μια ντρίπλα πλην αυτής του Ζαϊρί στον Σπυρόπουλο ("κλικ" εδώ...) στο πρόσφατο ντέρμπι αιωνίων, δεν είδαν! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πολυγουστάρει τους φαντεζί παίκτες. Θέλει λέει "τρεχαλατζήδες" και "εργαλεία" που θα του κάνουν τη δουλειά.

Ξέρετε τι λένε όμως αυτοί που νοσταλγούν τις ντρίπλες του Ζιοβάνι και του Ριβάλντο; Αν ήθελε ο Ολυμπιακός "τρεχαλατζήδες" και "εργαλεία" ας έπαιρνε τον Κώστα τον Κεντέρη και τον Σάκη τον υδραυλικό! Το ποδόσφαιρο είναι ποίηση. Είναι ζωγραφιά. Είναι έμπνευση. Είναι φαντασία...

Η χαρά του αθλήματος είναι οι προικισμένοι μπαλαδόροι που κάνουν τα δικά τους και σε υποχρεώνουν να θυμάσαι μια ενέργειά τους χρόνια μετά. Αυτό το πράγμα, λείπει πολύ από το φετινό Ολυμπιακό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το νοσταλγούν προσμένοντας στην άφιξη ενός "ποιητή" το καλοκαίρι στον Πειραιά.

Θυμηθείτε λίγο "μαγεία" από Ζιοβάνι...



Kαι σε αυτό το βίντεο από Ριβάλντο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags