Facebook Pixel "Γιατί φοβίζουν τους διαιτητές;"
| 2011-03-06 18:29:00

"Γιατί φοβίζουν τους διαιτητές;"

"Γιατί φοβίζουν τους διαιτητές;"

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για κλίμα που δημιουργούν κάποιοι για να φοβίσουν τους διαιτητές με πιθανές τιμωρίες. "Θα πάρουμε τον Πάρντο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Να τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη:

«Σίγουρα ήταν μία καλή εμφάνιση σε ένα άδειο γήπεδο, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο κρύβει κινδύνους. Είχαμε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι μας και παίξαμε καλά και πλέον είμαστε ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο δ’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Έχουμε ακόμα 5 παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και προσεχτικοί, για να πάρουμε όλα τα ματς που απομένουν και να αυξήσουμε κι άλλο τη διαφορά από τον δεύτερο».

Στη συνέχεια είπε για τη διαιτησία: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται με τους διαιτητές να παίζουν με φόβο. Πρέπει να σταματήσει αυτό το κλίμα που δημιουργείται για πιθανές τιμωρίες ή ακραίες κριτικές προς το πρόσωπό τους.

Όσον αφορά τις μεταγραφές δεν υπάρχει κάποια μεταγραφή, ούτε διαπραγματεύσεις. Αυτό κάνει κακό στην ομάδα. Η μόνη μεταγραφή που θα γίνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι η απόκτηση του Πάρντο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags