Facebook Pixel «Εύχομαι σε 20 μέρες να γράφω ΕΣΦΑΛΑ»!
Μπάσκετ
| 2011-03-07 09:29:00

«Εύχομαι σε 20 μέρες να γράφω ΕΣΦΑΛΑ»!

«Εύχομαι σε 20 μέρες να γράφω ΕΣΦΑΛΑ»!

Ο Θανάσης Ασπρούλιας εξηγεί στο blog του γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να μεταμορφωθεί στο διάστημα που απομένει μέχρι τα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και να ξεγυμνώσει τις λιγοστές αδυναμίες που έχουν οι Καταλανοί.

Είναι ιδέα μου ότι δικαιολογούμε τη δική μας ύπαρξη, ή τη δική μας αδυναμία αναζητώντας παντού γύρω μας εχθρούς κι εγκάθετους που έχουν ως μοναδικό στόχο να πλήξουν την αξιοπρέπειά μας και το κύρος μας;

Γιατί καταθέτω το συγκεκριμένο ερώτημα... Διότι μου είναι απορίας άξιον πια, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν αρκετοί φίλοι την υπόθεση Μπαρτσελόνα, πρόκριση, μπάσκετ, Παναθηναϊκός...

Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να απολογηθώ για τις απόψεις μου... Ανέκαθεν ως άνθρωπος μεγάλωσα προτιμώντας να μου λένε τη γυμνή αλήθεια κι όχι ένα φτιασιδωμένο ψέμα.

Εύχομαι μετά από περίπου 20 μέρες ο τίτλος του blog μου να είναι “ΕΣΦΑΛΑ”, αν και το θεωρώ λίγο δύσκολο... Ο Παναθηναϊκός δεν έγινε ξαφνικά μικρή ομάδα.... Ουδείς μπορεί να διαγράψει την ιστορία του... Οι τίτλοι και η φήμη και δεν ξεγράφονται... Απλά αναφέρω ότι με βάση τη φετινή εικόνα της ομάδας του Ομπράντοβιτς και τις δεδομένες αδυναμίες της, είναι εξαιρετικά δύσκολο και θα ισοδυναμεί με θαύμα η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα. Είναι τόσο απλό... Αλλά ας μην επεκταθούμε περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα, διότι θα κουράσει. Κι όπως σωστά έγραψε ο Δημήτρης Ιτούδης σε αυτό το site, στο γήπεδο θα μιλήσει τα πάντα.

Από εκεί και πέρα, το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον πρώτο αγώνα με την Μπάρτσα είναι πολύ μεγάλο. Και μέχρι τότε, όλοι (προσ)εύχονται να είναι έτοιμος ο Αλεκς Μάριτς για να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο έργο της. Μέχρι τότε θα διαβάσετε και θα ακούσετε πολλά. Το δικό μου ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σερβοαυστραλός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει, όχι να είναι απλά παρών, αλλά να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, ενώ η ενημέρωση είναι ελαφρώς ελλιπής. Προφανώς καμένος από το χυλό, ο Παναθηναϊκός φυσά πια και το γιαούρτι απαγορεύοντας οποιαδήποτε αναφορά γύρω από το θέμα Μάριτς. Το καλό είναι ότι το παλικάρι δουλεύει με απίστευτη όρεξη και καταπίνει τα χιλιόμετρα για να βρεθεί πάλι σε καλή φυσική κατάσταση. Ο τένοντας πρέπει να δέσει δυναμικά για να είναι έτοιμος ο παίκτης να αγωνιστεί. Οι πληροφορίες λένε ότι ο τένοντας έχει θρέψει και κάθε μέρα που περνάει είναι προς όφελος ...της παρουσίας του στη Βαρκελώνη. Μέχρι τότε όμως, πολλά μπορούν να συμβούν... Αν όλα πάνε καλά, ο Μάριτς θα ταξιδέψει! Αν αγωνιστεί από εκεί πέρα θα είναι επιλογή του Ομπράντοβιτς.

Η Μπάρτσα ηττήθηκε από την Φουενλαμπράντα την Κυριακή και μοιάζει λίγο με τον Ντράγκο στη μονομαχία του με τον Ρόκι Μπαλμπόα στο Ρόκι ΙV... “He is hurt, he is hurt” φώναζαν οι σχολιαστές όταν είδαν τον Ρώσο υπεράνθρωπο να αιμορραγεί. Πίστευαν ότι δε έβλεπαν ποτέ κάτι τέτοιο.

Αλήθεια, ποιος είπε όμως, ότι η Μπάρτσα είναι ανίκητη; Κανείς! Το ζητούμενο είναι ο Παναθηναϊκός να ...μεταμορφωθεί στο διάστημα που απομένει για να ξεγυμνώσει τις αδυναμίες που μπορεί να έχουν οι Καταλανοί. Τις λιγοστές...

Υ.Γ. Τα τελευταία δύο χρόνια το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα είναι 37-8... Νίκες 37 και ήττες μόλις 8... Σε 15 μέρες ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσθέσει άλλες τρεις... Σχεδόν τις μισές από αυτές που έχει κάνει η Μπάρτσα μέσα σε δύο χρόνια...

Υ.Γ. 1 Αρεστός δε θα προσπαθήσω να γίνω, γράφοντας κάτι ώστε να πάω με το σωρό... Πολύ δε περισσότερο αν πιστεύω άλλα πράγματα που τα λέω μόνο κατ'ιδίαν. Επίσης δε γράφω για να απαντώ σε άλλους bloggers... Γράφω αυτό που έχω στο κεφάλι μου... Κι ας με μισήσετε, ή δε με ξαναδιαβάσετε ποτέ! Αν μη τι άλλο ξέρω ότι εγώ θα έχω πει την αλήθεια (μου), που πολλές φορές δεν είναι αρεστή.

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags