Facebook Pixel «Το είχε πει και η ΕΜΥ!»
| 2011-03-07 10:45:00

«Το είχε πει και η ΕΜΥ!»

«Το είχε πει και η ΕΜΥ!»

Με… περιπαικτική διάθεση αντιμετώπισαν στον Ολυμπιακό το νέο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. «Στο -13 χρειάζονται χοντρά ρούχα». Κίνητρο για να αυξηθεί κι άλλο η διαφορά.

Την ευκαιρία για απονομή έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα, μετά και τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής.

Οι Πειραιώτες είναι μέσα στην καλή χαρά, δικαιολογημένα, μετά τη νίκη τους επί του Εργοτέλη και, παράλληλα, την ήττα του «τριφυλλιού» στη Λάρισα, που εκτόξευσε τη διαφορά στους 13 βαθμούς από τους «πράσινους»!

«Όσο μεγαλώνει η απόσταση στον βαθμολογικό πίνακα, τόσο ο Ολυμπιακός θα αποδεικνύει ποια είναι η διαφορά του από τον Παναθηναϊκό.

Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ για να τους αποστομώσουμε όλους. Οι απέναντι έμειναν στο μεταξύ μας παιχνίδι και τώρα βρίσκονται στο... -13.

Το είχε πει και η ΕΜΥ», έλεγαν χθες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα, σε μία προσπάθεια να συνδυάσουν την κακοκαιρία των ημερών, με την απομάκρυνση του Παναθηναϊκού από την κορυφή.

Άλλωστε, όπως λένε στην πλατεία Αλεξάνδρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουν όλα στα πέντε παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, ώστε να αποδείξουν περίτρανα ότι πήραν τον φετινό τίτλο δίκαια, ως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags