Facebook Pixel Κάτι κουρασμένα παλικάρια...
| 2011-03-07 13:00:00

Κάτι κουρασμένα παλικάρια...

Κάτι κουρασμένα παλικάρια...

Ο ΠΑΟΚ, μετά από 41 ματς στη σεζόν, κουράστηκε! Το είπε κι ο Χάβος. Έχει, όμως, μπροστά του (αν πάει πλέι-οφ) ακόμα 12 ή 13 κρίσιμα παιχνίδια. Υπάρχει λύση ή θα το κουράσει κι άλλο;

Σκούρα λοιπόν τα πράγματα για τον Δικέφαλο… Δεν είναι τόσο η συντριβή με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ, όπου το κοντέρ θα μπορούσε να γράψει και περισσότερα, αλλά κυρίως στο τι μέλλει γενέσθαι.

Οι 34χρονοι Γκαρσία, Ίβιτς, οι οποίοι παρεμπιπτόντως απουσίασαν από το ΟΑΚΑ και το κενό τους φάνηκε δυσαναπλήρωτο, και οι συνομήλικοι τους Τσιρίλο και Κοντρέρας, έχουν τραβήξει πολύ λούκι φέτος.

Βάλτε και τον επίσης απόντα Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι νεότερος πάντως, κι έδεσε το γλυκό με την ΑΕΚ, σε ένα ματς στο οποίο φάνηκαν και οι ελλείψεις του ρόστερ και η κούραση που λέει ο Χάβος

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει προς το παρόν 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις: 2 στα προκριματικά του Champions League, 2 στα προκριματικά Europa League, 8 Europa League, 24 στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο.

Επίσης ακολουθούν: 6 ματς στην κανονική σεζόν (έχει το αναβληθέν ματς με τον Εργοτέλη την Τετάρτη), άλλα τόσα-αν παίξει- στα πλέι οφ, τα οποία θα «τραβήξουν» μέχρι μέσα Μαΐου, ενώ στο Κύπελλο έχει στη χειρότερη ένα ματς και στην… καλύτερη άλλο ένα.

Δηλαδή στα 41 έχει σίγουρα άλλα 12, τα οποία μπορούν να γίνουν 13, αν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, σούμα 53 με 54.

«Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι φέτος έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, δεν θέλω να δικαιολογηθώ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τα πάρα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα», ομολόγησε ο ίδιος ο Χάβος μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Η επίγνωση βέβαια του προβλήματος είναι ένα θέμα, αλλά το σημαντικότερο είναι τι κάνεις ή τι μπορείς να κάνεις για να το λύσεις…

Εκτός κι αν η μοναδική λύση που έχουν στο μυαλό τους, είναι η «επιλογή» παιχνιδιών, κάτι που -όπως αποδείχτηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ- μπορεί να εκθέσει ανεπανόρθωτα την ομάδα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags