28/12/10 - 16:41

«Έφυγα γιατί έμεινα… ορφανός»

Ο Κώστας Αντωνίου εξήγησε ότι έφυγε από τον Παναθηναϊκό λόγω της αποχώρησης του Νικόλα Πατέρα.

«Έφυγα γιατί έμεινα… ορφανός»
52.249views 0shares

Αναλυτικά η δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Επέστρεψα τον Σεπτέμβριο του 2010 αναλαμβάνοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσω μια μεγάλη πρόκληση, μιας και δεν είχα αναμιχθεί με τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι. Τους τελευταίους τρεις μήνες μαζί με τον κ. Γόντικα και τον κ. Φρέιτας, συνεργαστήκαμε και σχεδιάσαμε τις αλλαγές που θα χρειαστεί η ομάδα για την μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου 2011. Ταυτόχρονα προσλάβαμε έναν καταξιωμένο προπονητή που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Όπως ήδη είχα ενημερώσει τον κ. Νικόλα Πατέρα την ημέρα που παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ, θεωρώ ότι είναι ηθικά σωστό να υποβάλλω και εγώ την παραίτησή μου από τη Διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος και έτσι να διευκολύνω τις αποφάσεις της νέας Διοίκησης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τους οποίους συνεργάστηκα και να δηλώσω ότι παραμένω πάντα στη διάθεση του Παναθηναϊκού».


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, συνάντηση του Α’ Αντιπροέδρου Δημήτρη Γόντικα με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου. Ο κ. Αντωνίου έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της Διοίκησης της ΠΑΕ. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού του ζητήθηκε να παραμείνει και να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του. Ο κ. Αντωνίου δεν δέχθηκε να παραμείνει, δήλωσε όμως ότι είναι στη διάθεση του Παναθηναϊκού για οποιοδήποτε θέμα αφορά στον σχεδιασμό της τρέχουσας περιόδου».