Facebook Pixel «Τα έχουν παρατήσει!»
| 2011-03-07 14:54:00

«Τα έχουν παρατήσει!»

«Τα έχουν παρατήσει!»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει στο blog του για το σερί των αποτυχημένων αποτελεσμάτων του Παναθηναϊκού και τις... δικαιολογίες που έχουν στερέψει πια για την ομάδα.

Ο κακός Παναθηναϊκός του πρώτου γύρου έκανε την εμφάνιση του και στη Λάρισα. Τα όσα έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" δεν δικαιολογούν το -13 και οι "πράσινοι" με την απόδοση τους δίνουν δικαιώματα.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε μακριά από τις νίκες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Στο ματς με τον Ατρόμητο έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του λόγω των γεγονότων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά για την ήττα στη Λάρισα δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Το "τριφύλλι" δείχνει να τα έχει παρατήσει. Απαράδεκτο! Πλέον βρίσκεται 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος και με τις τελευταίες του εμφανίσεις, δεν δικαιούται να υποστηρίζει πως έχασε τον τίτλο στο ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα επειδή πέταξε στην έδρα του 9 βαθμούς (ισοπαλίες με Ξάνθη-ΑΕΛ-Ατρόμητο και ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου), ενώ έχασε 7 βαθμούς εκτός έδρας (ισοπαλίες σε Τρίπολη-Ν. Σμύρνη και ήττα στη Λάρισα). Συνολικά 16 πόντοι σε ματς που όφειλε να τα καθαρίσει.

Οι ομιλίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα και του Δημήτρη Γόντικα την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπιασαν τόπο και ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός στη Λάρισα. Είδαμε και πάλι εκείνον του πρώτου γύρου. Ασύνδετος, πολλά λάθη και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.

Η ομάδα ακυρώνει τις καλές εμφανίσεις που έκανε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, μέχρι και το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης". Από 'κει και πέρα δείχνει να την έχει πάρει η κάτω βόλτα. Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει το κίνητρό του αλλά η χρονιά δεν έχει τελειώσει και ο Φερέιρα με τους παίκτες του, οφείλουν να πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από 'κει και πέρα, όλα είναι στον αέρα σχετικά με τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου. Θα πρέπει οι μέτοχοι να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους σχετικά με την χρηματοδότηση της ομάδας. Τα μεταγραφικά σενάρια μπορεί να έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Φυσικά πριν από τις μεταγραφές, προέχουν δύο άλλα θέματα. Η παραμονή ή όχι του Φερέιρα και η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, εφόσον υπάρξει σχετική απόφαση.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags