28/12/10 - 17:00

«Κόπηκε» η διαφήμιση της Πάμελα

Μια διαφήμιση που παρουσιάζει την ελαφρά ενδεδυμένη Πάμελα Άντερσον να «γδύνει» ταξιδιώτες απαγορεύτηκε από τη διοίκηση του αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ.

«Κόπηκε» η διαφήμιση της Πάμελα
41.212views 0shares

Η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι η τελευταία μιας σειράς που έχει δημιουργήσει η διεθνής οργάνωση ΡΕΤΑ, που αγωνίζεται ενάντια στη χρήση του δέρματος και της γούνας των ζώων στις δημιουργίες των σχεδιαστών μόδας.

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό κοστούμι υπαλλήλου ασφάλειας του αεροδρομίου, η πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch», σταματά ταξιδιώτες για έλεγχο και τους αφαιρεί οτιδήποτε δερμάτινο έχουν επάνω τους, από ζώνες, παπούτσια μέχρι δερμάτινα σακάκια και γούνες.

Η ΡΕΤΑ ήλπιζε να προβάλει τη διαφήμιση με τον τίτλο «Cruelty doesn’t fly» (Η βαρβαρότητα δεν πετάει), σε γιγαντο-οθόνες σε όλη την έκταση του διεθνούς αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Ωστόσο η εταιρία JCDecaux, που διαχειρίζεται τα διαφημιστικά προγράμματα του αεροδρομίου, απέρριψε τη συγκεκριμένη διαφημιστική ταινία ως ακατάλληλη. Η ΡΕΤΑ ανακοίνωσε ότι έχει την ελπίδα να προβάλει τη διαφήμιση αυτή στα αεροδρόμια του Βερολίνου, του Τόκιο, του Σύδνεϋ και των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ ήταν το πρώτο που την απέρριψε.

Πηγή: Newsday.gr