Facebook Pixel "Άσε το Twitter και παίξε μπάλα!"
| 2011-03-07 18:00:00

"Άσε το Twitter και παίξε μπάλα!"

"Άσε το Twitter και παίξε μπάλα!"

Ο Νίνης σχολίασε στο διαδίκτυο την επιλογή του Φερέιρα να τον κάνει αλλαγή στο 39’ ("η χειρότερη μέρα"), αλλά ο κόσμος του ζητά να παίξει μπάλα! "Έτσι θα πάρεις μεταγραφή;"

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν άφησε έτσι την επιλογή του προπονητή του να τον αντικαταστήσει χθες στο «AEL FC ARINA» πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 45λπετο.

Γυρίζοντας το βράδυ στο σπίτι έγραψε στο Twitter στα αγγλικά «Worst day than ever», εννοώντας πως χθες ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής του.

Ωστόσο, αυτά δεν αρέσουν στον κόσμο. Να βλέπουν, δηλαδή, τους παίκτες να σχολιάζουν στο διαδίκτυο τα παιχνίδια. Και πολύ περισσότερο όταν σε αυτή τη συνήθεια ειδικεύονται περισσότερο παίκτες του Ολυμπιακού (βλ Ντουντού).

Οι οπαδοί δεν θέλουν λόγια, αλλά πράξεις μέσα στο γήπεδο. Και, όπως έχει γράψει πολλάκις ο «σκύλος», ο Σωτήρης Νίνης -αν εξαιρέσεις 2-3 καλά παιχνίδια- κινείται και φέτος στη μετριότητα.

Χθες με τη Λάρισα δεν μπόρεσε τουλάχιστον 4 φορές στο πρώτο μισάωρο να κάνει κοντρόλ με αποτέλεσμα η ομάδα του να χάσει την μπάλα. Δε δικαιολογούνται τέτοια λάθη στο επίπεδο του Παναθηναϊκού και στο επίπεδο που θέλει να βρίσκεται ο Νίνης.

Γιατί το γράψαμε και χθες ότι την ώρα που η UEFA τον αποθεώνει, ο μικρός αποδεικνύει ότι δεν έχει μεγαλώσει καθόλου ποδοσφαιρικά. Και είναι απορίας άξιον πώς θα πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι με αυτές τις εμφανίσεις.

Και δεν έχουμε εμείς κάποια εμμονή με τον Νίνη. Ό,τι βλέπουμε γράφουμε κι ό,τι λένε οι οπαδοί σάς παραθέτουμε.

Να μερικά σχόλια εδώ στον sportdog για τη χθεσινή εμφάνιση του Νίνη:

«sas»: «Όταν η ομάδα παραπαίει μας πρήζουν με τον Νίνη. 10 μύρια σου λέει. Με 10 μύρια ο ΠΑΟ θα γλίτωσε και το άρθρο 44, αλλά δεν βλέπω να γίνεται...».

«scorpion»: «Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τον Νίνη, τον νινακο! Η φούσκα της πενταετίας είναι, σαν το χρηματιστήριο! Πρέπει να βρεθεί μεγάλο κορόιδο να δώσει 10 μύρια για τον νινακο που τα χρόνια πέρανε και ακόμη ταλέντο μένει! Μάγκες στην ποδοσφαιρική Ευρώπη σε αυτή την ηλικία δεν είσαι ταλέντο και κουραφέξαλα αλλά ολοκληρωμένος παίκτης! Και ο νινης ακόμη το που… του παίζει!».

«shtia»: «Με αυτή την εμφάνιση του Νίνη η Μπαρτσελόνα δίνει 25 εκ. και τον κρίπις για ένα χρόνο και τον προπονητή της ομάδας νέων της για τρία στη θέση του Ρότσα».

«Poldo»: «Ο Νίνης δεν έχει καμία εξέλιξη. Έχει μείνει στάσιμος. Κάτι πήγε να κάνει στην αρχή φέτος, αλλά μετά πάλι τα ίδια».

«Molonlave»: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ομάδα να τον πάρει το καλοκαίρι. Όχι μόνο δε είναι ικανός να παίξει σε μεγάλο σύλλογο, αλλά έχει προβλήματα τραυματισμών. Αφού δεν έκανε το μπαμ όταν έπρεπε θα μείνει έτσι όπως είναι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags