Facebook Pixel Φύγε εσύ, φύγε κι εσύ!
| 2010-12-28 18:01:00

Φύγε εσύ, φύγε κι εσύ!

Φύγε εσύ, φύγε κι εσύ!

Η (δεύτερη) αποχώρηση του Κώστα Αντωνίου από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως δεν… έκλεισε τον κύκλο των αποχωρήσεων στο Τριφύλλι, που στο τελευταίο εξάμηνο έχει γίνει κέντρο διερχομένων!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Εν αρχή ήν… ο Κώστας Αντωνίου όταν παραιτήθηκε για πρώτη φορά στις 31/5, για να ακολουθήσει την επόμενη μέρα ο Νικόλας Πατέρας βάζοντας τότε- προσωρινά- τέλος στην πολυμετοχικότητα.

Μετά ξεκινά το… σίριαλ της προεδρίας! Στο ΔΣ στις 2/6 αναλαμβάνει καθήκοντα «προεδρεύοντα αντιπροέδρου» ο Γιάννης Βεκρής και η βόμβα έσκασε στις 13/7, όταν ανέλαβε την προεδρία ο Νίκος Κωνσταντόπουλος!

Ο τελευταίος έλαβε τέλος στη βραχύχρονη θητεία του στις 8/9, όταν ο Νικόλας Πατέρας επέστρεψε στην προεδρία για να φύγουν κάποιοι άλλοι! Με την επιστροφή του Αντωνίου λοιπόν έφυγε και ο Φάνης Βουτσαράς από το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ μετά από δύο χρόνια!

Μήνας αποχωρήσεων ήταν (και) ο Σεπτέμβριος αφού στις 20/9 αποχαιρέτησε και ο γυμναστής Αντώνης Κέζος.

Τον Οκτώβριο είχαμε την τυπική αποχώρηση (;) του Γιάννη Βαρδινογιάννη ή πιο σωστά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Στις 15/11 έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νιόπλιας και οι συν αυτώ (Ιορδανίδης, Βαζέχα), ενώ τις πρόσφατες αποχωρήσεις τις έχουμε… φρέσκιες!

Στις 20/12 παραιτήθηκε για δεύτερη φορά ο Νικόλας Πατέρας, ο Γιάννης Βεκρής τρεις μέρες μετά ανέλαβε πάλι υπηρεσιακός πρόεδρος, ενώ στις 28/12 ξαναέφυγε και ο Κώστας Αντωνίου…

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος –που είναι άλλο… κεφάλαιο στις αποχωρήσεις- έφυγε κι αυτός την ίδια μέρα με τον Πατέρα στις 20/12.

Να κάνουμε τη σούμα λοιπόν…

Τους τελευταίους (περίπου) επτά μήνες έχουν φύγει από δυο φορές οι Νικόλας Πατέρας και Κώστας Αντωνίου και οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Νίκος Νιόπλιας, Αντώνης Κέζος, Φάνης Βουτσαράς και αν βάλουμε και τους… παρατρεχάμενους (Ησαϊας, Βαζέχα, Ιορδανίδης), τότε μόνο ο επιστάτης από την Παιανία δεν έχει φύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags