Facebook Pixel "Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη το +13"
| 2011-03-08 09:21:00

"Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη το +13"

"Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη το +13"

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το άρθρο του:

• Νομίζω ότι τώρα υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Τώρα, που ο Ολυμπιακός είναι 13 πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Διότι, πολύ απλά κάπου τέτοια, μία ντουζίνα βαθμούς, είναι η διαφορά που ποδοσφαιρικά χωρίζει τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

• Και την κρίση πρέπει να την κρίνεις με βάση μία ολόκληρη σεζόν κι όχι σύμφωνα με ένα παιχνίδι. Διότι, στο Καραϊσκάκη τις προάλλες όντως δεν είχε αποδοθεί δικαιοσύνη με τη νίκη του Ολυμπιακού, από την στιγμή που έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Κατσουράνη στο 81. Και με το σκορ 1-2 και δέκα λεπτά πριν το φινάλε δύσκολα θα ερχόταν πάλι άσος το ματς-γνώμη μου είναι ότι ο Ολυμπιακός θα ισοφάριζε, αλλά αυτό είναι μία άποψη.

• Όπως δεν είχε αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και στο αντίστοιχο ντέρμπι του α΄ γύρου, όταν ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί μετά από ένα ημίχρονο φανερής ανωτερότητας και στο τέλος είχε χάσει με 1-2, μένοντας με δέκα παίκτες κι αφού και οι τρεις διαιτητές, Κάκος κι επόπτες, είχαν όλες τις αμφισβητούμενες αποφάσεις υπέρ της έδρας.

• Αλλά αν τα βάλεις κάτω όλα και τα δεις πιο σφαιρικά τα τεκταινόμενα στο φετινό πρωτάθλημα, θα συμφωνήσεις πιστεύω στην άποψη ότι η διαφορά Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι κάπου στο +12, +13. Πρώτα απ΄ όλα για το ποδόσφαιρο που έβγαλαν στο χορτάρι οι δύο ομάδες. Πρώτα απ΄ όλα…

• Και στη συνέχεια γιατί, με εξαίρεση το πρόσφατο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός είχε πολύ λιγότερες διαιτητικές αποφάσεις που του έδωσαν βαθμούς. Κατά βάση το πέναλτι στην Τρίπολη, που δεν ήταν-και που ισοφαρίστηκε από το οφσάϊντ γκολ του Πανιώνιου τις προάλλες στη Νέα Σμύρνη, που του αφαίρεση ένα τρίποντο.

• Στον Παναθηναϊκό αρκεί να θυμηθούμε πέντε πόντους από το πέναλτι του Δαλούκα στο Χαριλάου, το πέναλτι του Κάκου στη Νέα Σμύρνη και το γκολ του Άρη που ακύρωσε στο ΟΑΚΑ ο Σταθόπουλος. Και μνημονεύω μόνο τα εντελώς κραυγαλέα.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags