Facebook Pixel Η μεγαλύτερη διαφορά στην Ευρώπη
| 2011-03-08 09:27:00

Η μεγαλύτερη διαφορά στην Ευρώπη

Η μεγαλύτερη διαφορά στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει διαφορά 13ων βαθμών από τον Παναθηναϊκό, που είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Eκτός από την Κοπεγχάγη που είναι μπροστά 19 βαθμούς, αλλά βρίσκεται στην μέση του πρωταθλήματος της.

Την μεγαλύτερη διαφορά της Ευρώπης έχει ο Ολυμπιακός με το +13 που διατηρεί από τον Παναθηναϊκό στα πρωταθλήματα που βρίσκονται κοντά στην λήξη τους.

Οι ομάδες που τον ακολουθούν είναι η Ντόρτμουντ από την Γερμανία που βρίσκεται στο +12 από τους διώκτες της, η Σαχτάρ στην Ουκρανία που έχει και αυτή διαφορά 12 βαθμών και η Πόρτο που βρίσκεται στους 11 βαθμούς μπροστά από την Μπενφίκα.

Σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στο απόρθητο Καραϊσκάκη που σε 12 παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει 12 νίκες, αλλά και η διαφορά των γκολ, με τον Ολυμπιακό να έχει διαφορά γκολ +36 (48-12), την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει διαφορά +19 (39-20).

Η μόνη ομάδα που έχει μεγαλύτερη διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι η Κοπεγχάγη που είναι στο +19 από τους αντιπάλους της, ωστόσο το δανέζικο πρωτάθλημα βρίσκεται στα μέσα του και όχι στο τέλος ακόμη και μπορεί η διαφορά να αυξηθεί ή να μειωθεί μέχρι το τέλος.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags