Facebook Pixel "Μουρμουράτε κι από πάνω;"
| 2011-03-08 11:45:00

"Μουρμουράτε κι από πάνω;"

"Μουρμουράτε κι από πάνω;"

Ο Φερέιρα δεν θ' αφήσει να περάσουν στο "ντούκου" οι μουρμούρες Νίνη-Γκοβού όταν έγιναν αλλαγή στη Λάρισα. Ετοιμάζει ομιλία-ταρακούνημα ο Πορτογάλος. "Τζιμπρίλ, ξύπνα!"

Ένα από τα πράγματα που έχει πιστωθεί στον Φερέιρα από τη στιγμή που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό είναι το καλό κλίμα που έχει πετύχει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, δεν είναι κανένας χαζός κι αντιλήφθηκε τις αντιδράσεις των Νίνη και Γκοβού, όταν έγιναν αλλαγή στο «ΑΕl FC ARINA».

Ο πρώτος κάτι έλεγε όταν πήγαινε προς τον πάγκο και συνέχισε την μουρμούρα και μετά. Ο δεύτερος, αφού είπε κάποια γαλλικά, πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια και από τη διοίκηση είπαν -προφανώς για να μη γίνει "θέμα"- ότι είχε πάρει την άδεια του προπονητή του. Ωστόσο, μάλλον δεν ήταν έτσι…

Ο Φερέιρα θα μιλήσει στους δύο παίκτες για τις μουρμούρες και θα τους τις κόψει! Γιατί ο μεν πρώτος δεν ακολούθησε σε κανένα σημείο του αγώνα τις εντολές του (με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 39’) κι ο δε δεύτερος από εκεί που ήταν «τελειωμένος» και τώρα παίζει -εξαιτίας της υπομονής και των ευκαιριών του Φερέιρα- άρχισε ξαφνικά να …μανουριάζει.

«Δεν φτάνει που η ομάδα είχε τα χάλια της, μουρμουράτε κι από πάνω;», θα τους πει ο Φερέιρα και θα μιλήσει και σε όλη την ομάδα με σκοπό να την "ταρακουνήσει" ενόψει της συνέχειας.

Ο Πορτογάλος θα τα πει κατ’ ιδίαν και με τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον οποίο βλέπει αγνώριστο και χωρίς διάθεση στα τελευταία παιχνίδια. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα επιχειρήσει να ξυπνήσει τον Γάλλο και να τον ανεβάσει έτσι ώστε να δείξει πάλι το καλό του πρόσωπο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags