08/03/11 - 11:45

"Μουρμουράτε κι από πάνω;"

Ο Φερέιρα δεν θ' αφήσει να περάσουν στο "ντούκου" οι μουρμούρες Νίνη-Γκοβού όταν έγιναν αλλαγή στη Λάρισα. Ετοιμάζει ομιλία-ταρακούνημα ο Πορτογάλος. "Τζιμπρίλ, ξύπνα!"

"Μουρμουράτε κι από πάνω;"
50.425views 0shares

Ένα από τα πράγματα που έχει πιστωθεί στον Φερέιρα από τη στιγμή που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό είναι το καλό κλίμα που έχει πετύχει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, δεν είναι κανένας χαζός κι αντιλήφθηκε τις αντιδράσεις των Νίνη και Γκοβού, όταν έγιναν αλλαγή στο «ΑΕl FC ARINA».

Ο πρώτος κάτι έλεγε όταν πήγαινε προς τον πάγκο και συνέχισε την μουρμούρα και μετά. Ο δεύτερος, αφού είπε κάποια γαλλικά, πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια και από τη διοίκηση είπαν -προφανώς για να μη γίνει "θέμα"- ότι είχε πάρει την άδεια του προπονητή του. Ωστόσο, μάλλον δεν ήταν έτσι…

Ο Φερέιρα θα μιλήσει στους δύο παίκτες για τις μουρμούρες και θα τους τις κόψει! Γιατί ο μεν πρώτος δεν ακολούθησε σε κανένα σημείο του αγώνα τις εντολές του (με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 39’) κι ο δε δεύτερος από εκεί που ήταν «τελειωμένος» και τώρα παίζει -εξαιτίας της υπομονής και των ευκαιριών του Φερέιρα- άρχισε ξαφνικά να …μανουριάζει.

«Δεν φτάνει που η ομάδα είχε τα χάλια της, μουρμουράτε κι από πάνω;», θα τους πει ο Φερέιρα και θα μιλήσει και σε όλη την ομάδα με σκοπό να την "ταρακουνήσει" ενόψει της συνέχειας.

Ο Πορτογάλος θα τα πει κατ’ ιδίαν και με τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον οποίο βλέπει αγνώριστο και χωρίς διάθεση στα τελευταία παιχνίδια. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα επιχειρήσει να ξυπνήσει τον Γάλλο και να τον ανεβάσει έτσι ώστε να δείξει πάλι το καλό του πρόσωπο.