Facebook Pixel Παραχωρείται για 30 χρόνια το Τροκαντερό
| 2010-12-28 19:15:00

Παραχωρείται για 30 χρόνια το Τροκαντερό

Παραχωρείται για 30 χρόνια το Τροκαντερό

Ως τώρα υπήρχε η εντύπωση πως το κλειστό στο Ταε Κβο Ντο είχε παραχωρηθεί σε ιδιώτες για 30 χρόνια. Αποδεικνύεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και μάλιστα αυτό το είχε αναφέρει σε παλιότερο δημοσίευμά της η εφημερίδα Ημερησία. Κάτι που ελάχιστοι έχουν πάρει χαμπάρι.

"Προκηρύχθηκε χθες η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την ανάθεση σε ιδιώτες του έργου της μετασκευής και λειτουργίας του κτηρίου της ολυμπιακής εγκατάστασης του Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο, σε μητροπολιτικό συνεδριακό κέντρο. Το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Ταε Κβον Ντο πρόκειται να παραχωρηθεί για τουλάχιστον 30 χρόνια", ανάφερε το ρεπορτάζ.

Βέβαια στην προκήρυξη δεν γίνεται λόγος για να παραμείνει ο χώρος αθλητική εγκατάσταση, όμως δεν έχει ενδιαφερθεί και κανένας. Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμα πως "σε πρώτη φάση θα γίνει προεπιλογή έως 5 υποψηφίων που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και οι οποίοι θα υποβάλουν τις δεσμευτικές προσφορές τους στη δεύτερη φάση. Ο διαγωνισμός ευνοεί τη δημιουργία κοινοπρακτικών σχημάτων. Η προθεσμία για την πρώτη φάση λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2011".

Θυμίζουμε πως για την εγκατάσταση έχει ενδιαφερθεί ο Πανιώνιος, ενώ παλιότερα είχε ακουστεί και το όνομα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ που είχε γράψει η Ημερησία στο http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=83073148#

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags