Facebook Pixel Στο μυαλό του Τζίγγερ…
| 2011-03-08 16:15:00

Στο μυαλό του Τζίγγερ…

Στο μυαλό του Τζίγγερ…

Γιατί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κάλεσε έκτακτο Δ.Σ. παρουσία όλων των μετόχων; Θέλει απλώς να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα ή θα προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις; Ο sportdog απαντά…

Σαν «βόμβα» έσκασε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού η είδηση ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έστειλε σήμερα επιστολή προς τον Δημήτρη Γόντικα ζητώντας του να καλέσει άμεσα όλους τους μετόχους σε έκτακτο Δ.Σ.

Ο sportdog αναρωτήθηκε αμέσως κι εύλογα «βγαίνει μπροστά ή θέλει να τους ξεμπροστιάσει;» χωρίς να γνωρίζει κάτι σχετικά με το σκεπτικό του μεγαλομετόχου της πράσινης ΠΑΕ.

Ωστόσο, τώρα που το ρεπορτάζ έχει αρχίσει να ωριμάζει και ο «σκύλος» έκανε μια βόλτα, συγκεντρώνοντας όλες τις πληροφορίες, κάποια βασικά ερωτήματα μπορούν να απαντηθούν.

Αρχικά, να πούμε ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μέσω της επιστολής του δεν «απαίτησε» τη συμμετοχή όλων των μετοχών στο Δ.Σ., αλλά τη «ζήτησε» θεωρώντας σωστό άπαντες να είναι παρόντες σε ένα κρίσιμο συμβούλιο για το μέλλον του συλλόγου.

Πολλοί εκτιμούν ότι για να ζητά την παρουσία όλων μεγαλομετόχων ο Τζίγγερ σημαίνει πως είναι σε θέση να προβεί σε σημαντικές αποφάσεις. Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται απόλυτα. Αντίθετα, φαίνεται να μην ισχύει το σενάριο που διέρρευσε πριν από λίγες μέρες σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει δώσει τα χέρια με ξένο επενδυτή.

Οι περισσότερες πληροφορίες συμφωνούν ότι ο Τζίγγερ κάλεσε έκτακτο Δ.Σ. για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τα πράγματα στον σύλλογο. Δεν θέλει άλλο να διαρρέονται διάφορα σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ. Θέλει όλους τους μετόχους παρόντες για τους θέσει ερωτήματα που θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Δηλαδή, αν υπάρχει κάποιος που θέλει να πάρει το ποσοστό του, αν υπάρχει κάποιος που θέλει να βγει μπροστά βάζοντας χρήματα κ.λπ.

Την ίδια ώρα, πάντως, υπάρχει κι η φημολογία που θέλει τον Ανδρέα Βγενόπουλο να ετοιμάζει την επιστροφή του στα δρώμενα του Παναθηναϊκού έχοντας στο πλευρό του μια ομάδα επιχειρηματιών. Κι αυτό αν ισχύει είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο Δ.Σ.

Το θέμα είναι το Δ.Σ. ήταν σημαντικό, μια και θα παίρνονταν κρίσιμες αποφάσεις (για πρόεδρο, προπονητή, τεχνικό διευθυντή, μεταγραφές, αρχηγό ομάδας κ.ά.), αλλά τώρα γίνεται ακόμα πιο σημαντικό από τη στιγμή που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να ξεκαθαρίσει μια και καλή το διοικητικό τοπίο.

Και όχι απαραίτητα, όπως προαναφέραμε, προχωρώντας ο ίδιος σε ανακοινώσεις, αλλά ζητώντας πιθανότατα από τους μετόχους να πάρουν επιτέλους θέση.

Εξάλλου, ακόμα κι ο Αδαμάντιος Πολέμης, που έχει εκφράσει την επιθυμία να βγει μπροστά ως πρόεδρος, παραμένει επιφυλακτικός, μια και περιμένει το χρήμα και των υπόλοιπων μετόχων. Θυμίζουμε τη δήλωσή του «εγώ άφραγκος πρόεδρος δεν γίνομαι». Όλα αυτά, λοιπόν, αναμένεται να ξεδιαλύνουν μετά τη δυναμική -αν μη τι άλλο- πρωτοβουλία του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags