Facebook Pixel «Μίλησα με ΠΑΟΚ, συμφώνησα με Άρη!»
| 2011-03-08 16:35:00

«Μίλησα με ΠΑΟΚ, συμφώνησα με Άρη!»

«Μίλησα με ΠΑΟΚ, συμφώνησα με Άρη!»

Ο Σάκης Τσιώλης αποκάλυψε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ότι είχε επαφή με τον «δικέφαλο του Βορρά» για συνεργασία, αλλά και ότι έχει συμφωνήσει ήδη με τους «κίτρινους» για να αναλάβει από το καλοκαίρι!

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί από τώρα με τον Άρη, για τη δέσμευση που έχει δώσει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. «Είναι μεγάλη μου τιμή που ενδιαφέρεται μια ομάδα όπως είναι ο Άρης, με μεγάλη δυναμική. Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη και μου ζήτησαν να αναλάβω τις τύχες της ομάδας αυτή τη στιγμή».

- Και η απάντησή σας είναι θετική στο κάλεσμα που σας απεύθυναν οι παράγοντες του Άρη;

«Είχαμε συμφωνήσει να αναλάβω την ομάδα το καλοκαίρι και είχα αρχίσει τον προγραμματισμό μου. Άλλωστε στον Άρη υπήρχε προπονητής, ο Γιάννης (σ.σ. Μιχαλήτσος), και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Χθες όμως μιλήσαμε και πάλι και μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα από τώρα. Ο Άρης μού έδωσε προθεσμία μέχρι το βράδυ για να αποφασίσω».

- Δηλαδή δεν έχετε αποφασίσει ακόμα αν θα δεχθείτε την πρόταση;

«Κοιτάξτε, ακόμα και τώρα το σκέφτομαι. Ο λόγος είναι ότι όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό Βόλου είχα δεσμευτεί πως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δεν θα δουλέψω σε άλλη ομάδα. Αν δεχθώ τώρα καταπατώ την υπόσχεση που έδωσα. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι να πράξω. Εύχομαι να ισχύσει η συμφωνία με τον Άρη για συνεργασία το καλοκαίρι αν απαντήσω αρνητικά. Να ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολο για μένα να απέχω από τους πάγκους ομάδων, από το ποδόσφαιρο. Εδώ και ενάμιση μήνα δεν μπορώ να χαλαρώσω».

- Οι σκέψεις σας είναι να πείτε «όχι» τώρα, αλλά να δουλέψετε το καλοκαίρι στον Άρη;

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Όλα τα σκέφτομαι και εύχομαι να πάρω την κατάλληλη απόφαση για μένα και φυσικά για τον Άρη. Ό,τι και να γίνει, το θέμα θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά το καλοκαίρι. Και πάλι σας ξαναλέω πως είναι μεγάλη μου τιμή που έχω στα χέρια μου πρόταση από την ομάδα του Άρη».

-Κάτι τελευταίο, κ. Τσιώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν συζητήσεις και με τον ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο συνεργασίας;

«Πράγματι έγινε μια επαφή. Δεν έγινε όμως επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ αλλά από τρίτους, από ανθρώπους που βρίσκονται στην αυλή του ΠΑΟΚ».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags